Johnny Depp a câştigat procesul cu fosta soţie Amber Heard! Ea a minţit când l-a acuzat că a agresat-o şi hărţuit-o iar acum trebuie să-i plătească milioane de dolari! GALERIE FOTO + VIDEO

Actorul Johhny Depp este marele câştigător al ultramediatizatului proces cu Amber Heard, după ce tribunalul din Fairfax, statul Virginia, i-a acordat daune în valoare totală de 15 milioane de dolari din partea fostei soţii.

01 iun. 2022, 23:11

Amber Heard, care la rândul său îi ceruse lui Johnny Depp despăgubiri în valoare de 100 de milioane de dolari a primit doar 2 milioane de dolari, atfel că este perdanta acestui proces care a durat şase săptămâni şi a fost urmărit live de milioane de oameni de pe întreg globul.

Johhny Depp nu a fost prezent la citirea sentinţei, fiind plecat în Europa într-un turneu de promovare, dar echipa sa de avocaţi a primit cu mare bucurie verdictul.

Juriul procesului de defăimare dintre Johnny Depp și Amber Heard a dat verdictul, miercuri. Jurații i-au dat dreptate lui Johnny Depp și au considerat că afirmațiile făcute cu privire la acesta au fost „false”, relatează BBC. Conform juraților, Heard a acționat cu „răutate” împotriva fostului soț.

Deşi nici Amber Heard nu a făcut vreo declaraţie live, echipa sa de media a dat publicităţii un comunicat după citirea verdictului.

„Dezamăgirea pe care o simt astăzi este dincolo de cuvinte. Sunt devastată că muntele de dovezi nu a putut să treacă de puterea și influența disproporționate ale fostului meu soț.

Citeşte şi: Noi imagini de la nunta „Regelui” Salam cu Roxana Dobre. Nuţu Cămătaru, unul dintre invitaţii speciali

Sunt și mai dezamăgită de ce înseamnă acest verdict pentru alte femei. Este un pas în spate. Întoarce ceasul într-o perioadă în care faptul că o femeie vorbește însemna că va fi umilită public. Ne întoarce la ideea că violența împotriva femeilor nu trebuie să fie luată în serios.

Sunt tristă că am pierdut acest proces. Dar sunt și mai tristă de faptul că pare că am pierdut un drept pe care credeam că îl am ca americancă – de a vorbi liber și deschis”, a transmis Amber Heard, după rostirea verdictului.

Totuși, în verdictul juriului se arată că și Amber Heard a fost defăimată, însă nu de Depp, ci de avocatul acesteia, Adam Waldman. Prin urmare, ea va primi 2 milioane dolari în daune compensatorii, însă fără daune punitive.

Heard și Depp s-au cunoscut în 2009 și au fost căsătoriți între 2015 și 2016.

Procesul de defăimare este în desfășurare din aprilie, iar jurații au fost prezenți la peste 100 de ore de mărturii.

Citeşte şi: Jador s-a făcut de râs pe Internet. Ce a făcut cu proba de urină pe care trebuia să o ducă la analize