Johnny Depp şi Vanessa Paradis s-au despărţit, după 14 ani de relaţie

Unul dintre cele mai iubite şi stabile cupluri de la Hollywood s-a destrămat. După 14 de relaţie, Johnny Depp şi Vanessa Paradis şi-au spus adio. În ultimele luni, presa de peste ocean a tot speculat despre despărţirea cuplului, de această dată însă este oficial. Vestea a fost confirmată şi de cei doi.

RomaniaTV.net
20 iun. 2012, 05:45

Ei au împreună doi copii – Lily-Rose, în vârstă de 12 ani şi Jack, de 9 ani.

Johnny Depp şi Vanessa Paradis nu s-au căsătorit niciodată, iar din 2010 nu au mai fost văzuţi împreună la niciun eveniment.

„Au încercat luni întregi să îşi salveze relaţie, însă de câteva săptămâni ştiau că nu se mai poate face nimic”, a declarat un prieten al cuplului, pentru revista People.

Deşi şi Johnny şi Vanessa au făcut tot posibilul să îşi salveze relaţia, se pare că actorul şi colega sa din filmul „The Rum Diaries”, Amber Heard, au mers împreuna la Las Vegas, cu un avion particular, pentru promovarea filmului Dark Shadows, regizat de Tim Burton.

Depp, în vârstă de 48 de ani, şi Vanessa, 39 de ani, sunt împreună din 1998, când s-au întâlnit în Costes Hotel din Paris, în timp ce el filma „The Ninth Gates”, al lui Roman Polanski.

El a mai fost logodit cu Winona Ryder şi a avut o relaţie de lungă durată cu Kate Moss.