Johnny Hallyday va concerta la primul etaj al Turnului Eiffel

Cântăreţul Johnny Hallyday va susţine un concert privat pe 3 decembrie, la primul etaj al Turnului Eiffel din Paris, şi va anunţa datele pentru show-urile din următorul său turneu, primele pe care le va susţine după problemele de sănătate din ultimii ani, a anunţat serviciul său de presă.

RomaniaTV.net
25 nov. 2011, 11:08
Johnny Hallyday va concerta la primul etaj al Turnului Eiffel

Concertul va fi rezervat pentru presa acreditată şi un număr de fani, deja selecţionaţi. Potrivit serviciului de presă al artistului, nu mai sunt locuri disponibile pentru acest concert, însă show-ul va fi difuzat după câteva zile.

Postul TMC îl va difuza şi el, la sfârşitul lunii decembrie, în cadrul unui documentar cu imagini exclusive din culise. Acest concert va avea loc în aer liber, la primul etaj al Turnului Eiffel, iar organizatorii afirmă că, din punct de vedere tehnic, acest concert nu va putea fi ascultat de la nivelul solului, informează Mediafax.

Starul francez va interpreta o piesă nouă în acest concert, ce va putea fi descărcată gratuit de pe internet şi care reprezintă „un cadou pentru publicul şi fanii” săi, cu ocazia revenirii pe scenă, o dată cu turneul din 2012.

Compusă de John Mamann, această piesă, foarte energică, prezentată ca un viitor hit, evocă perioadele majore din viaţa artistului şi va conţine, spre final, un omagiu pentru soţia sa, Laeticia.

Johnny Hallyday, în vârstă de 68 de ani, care a participat recent la înregistrările pentru un album coral ce îl omagiază pe Gilbert Bécaud, va susţine primul concert din noul său turneu pe 14 mai, la Montpellier. Totodată, sunt prevăzute mai multe concerte pe Stade de France din Paris.

Rockerul francez s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în 2010. La sfârşitul lunii iulie 2010, el a fost internat timp de nouă zile, oficial pentru o serie de teste medicale cerute de asiguratorii turneului cântăreţului, în urma unei căderi suferite de acesta pe iahtul său. Însă două luni mai târziu, spre surpriza generală, Johnny Hallyday a mărturisit că a fost operat de „un mic cancer de colon”, apoi a fost tratat de „o uşoară infecţie”.

Născut Jean-Philippe Smet, Hallyday este cel mai cunoscut cântăreţ de rock francez, cu peste 100 de milioane de albume vândute în cursul carierei sale de aproape 40 de ani. Specialiştii consideră că el este cel care a introdus stilul rock în Franţa.