Johnson & Johnson angajează contabil. Vezi dacă te califici

Compania multinaţională din SUA Johnson & Johnson recrutează în această perioadă omul potrivit pentru postul de contabil, în Capitală. Citeşte într-un material RTV.NET care e profilul candidatului vânat de recrutori pentru acest post.

RomaniaTV.net
11 ian. 2013, 08:36
Johnson & Johnson angajează contabil. Vezi dacă te califici

Johnson & Johnson caută candidatul potrivit pentru postul de contabil. Te califici pentru această poziţie în cadrul multinaţionalei americane dacă ai absolvit o facultate de profil, vorbeşti fluent limba engleză, ai cel puţin trei ani experienţă relevantă în domeniu, preferabil într-o companie multinaţională.
De asemenea, candidatul potrivit pentru acest post e meticulos, organizat, structurat, e un bun comunicator, e orientat către rezolvarea problemelor şi demonstrează că poate performa atât independent, cât şi în cadrul unei echipe.

Candidaţii interesaţi de acest post care răspund exigenţelor impuse de recrutorii de la Johnson & Johnson pot trimite candidaturile pentru acest post până pe 20 ianuarie. Detalii găsiţi în anunţul de recrutate pe care îl puteţi consulta aici.