Jojo a făcut anunţul după 9 ani de relaţie cu Paul Ipate: „Noi am evoluat împreună”

Jojo a făcut anunţul după 9 ani de relaţie cu Paul Ipate. Ambii sunt actori şi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape un deceniu. Chiar dacă multe cupluri celebre anunţă, rând pe rând, că se despart, se pare că relaţia celor doi este destul de solidă.

03 feb. 2023, 13:53
Jojo a făcut anunţul după 9 ani de relaţie cu Paul Ipate: „Noi am evoluat împreună”
Jojo a făcut anunţul după 9 ani de relaţie cu Paul Ipate

Jojo a făcut anunţul după 9 ani de relaţie cu Paul Ipate. Actrița nu se fereşte să discute public despre viața sa sentimentală, indiferent că de natura situaţiei. Vedeta a vorbit despre modalitatea prin care a reușit să își rezolve problemele de cuplu, fără a fi nevoită să ajungă în pragul despărțirii.

Citeşte şi: Dieta cu care Jojo a slăbit rapid mai bine de 10 kilograme

Jojo a făcut anunţul după 9 ani de relaţie cu Paul Ipate

Actrița a reușit să descopere o metodă ideală prin care să poată depăși cu brio totul, alături de soțul său, Paul Ipate. Chiar dacă la prima vedere nu aveau pasiuni comune, ulterior au ajuns să împărtășească aceleași dorințe care i-a făcut să își întărească și mai mult relația, iar comunicarea este un factor cheie.

Cred în faptul că trebuie să existe comunicare, deschidere și putere de a-l asculta pe cel de lângă tine. Să vezi atunci cum se rezolvă orice mic aparent conflict. Eu și Paul am evoluat împreună, dar și că avem împreună doi copii superbi.

Nu a fost niciodată cazul să ajungem pe marginea prăpastiei pentru că am știut cum să nu facem din relația noastră o afacere, ci o colaborare.

Suntem un cuplu care a evoluat, care a știut mereu să găsească fericirea în ceea ce ne înconjoară, care s-a folosit de pasiunile comune pentru a crește împreună și care se bucură de doi copii minunați.

Am evoluat împreună, și asta e tot ce contează, la final. Să simți că tu și omul de lângă tine vă puteți ține de mână în timp ce pășiți spre viitor”, a mărturisit Jojo, potrivit Viva.ro.