Dieta cu care Jojo a slăbit rapid mai bine de 10 kilograme

Actrița din serialul „Clanul” a avut toată viața fluctuații de greutate care au obligat-o, de-a lungul timpului, să țină tot soiul de diete.

13 nov. 2022, 14:54
Dieta cu care Jojo a slăbit rapid mai bine de 10 kilograme

Jojo arată fabulos la 41 de ani. Actriţa din serialul „Clanul” jură că nu operațiile estetice au transformat-o atât de tare în ultima vreme, ci dieta pe care o ţine şi care a devenit un mod de viaţă.

„Am ținut diete toată viața mea! Cu mici pauze, evident! Spun asta pentru că nu mai dietă, deja a devenit un mod de viață. Noi tot timpul a trebuit să fim în formă ca actrițe, a devenit așa un regim pe care-l țin orice ar fi. Bine că mă mai răsfăț și eu din când în când cu tot felul de lucruri, dar s-a creat un echilibru și nu mai simt chiar așa!”, a mărturisit Jojo pentru Click.

Dacă de ciocolată nu se poate lăsa, Jojo a mărturisit că sunt anumite alimente pe care nu pune gura.

„Pot să trăiesc fără cartofi prăjiți bine merci, dar ciocolata îmi place, nu-i rezist. Și pastele și pizza îmi plac. M-am educat să nu mai poftesc chiar la orice din punct de vedere culinar. N-aș mânca niciodată șorici sau jumări, nu aș pune gura. Fii-miu, în schimb, e mort după șorici, eu nu!”, a adăugat actrița.

Citeşte şi: Dieta ţinută de Larisa Iordache. Cum se menţine în formă după ce s-a retras din gimnastică: „Înainte făceam puțin abstracție la ciocolată, dulciuri”

 

Ce mănâncă Jojo pentru a se menţine

Jojo a povestit că a adoptat dieta respectată și de Monica Anghel, scrie mediaflux.ro.

Micul dejun – un ou fiert cu 50 de grame de brânză proaspătă mai puţin grasă sau cu caşcaval semidegresat şi un ardei gras (verde sau roşu) cafea fără zahăr sau cu îndulcitor
Gustare 1 – un măr sau o felie de ananas sau 15-20 de sâmburi de migdale
Prânz – ciorbă de legume, cu carne şi cu ou bătut pe deasupra (Atenţie! fără pâine) sau vrăbioară de vită sau muşchiuleţ de porc cu salată (păpădie, roşii cherry etc)
Gustare 2 – chefir sau sana semidegresate
Cina – un bol mare cu salată verde (verdeţuri) un peşte alb sau curcan

Citeşte şi: Ce dieţă ţine Anna Lesko. Are 43 de ani şi arată impecabil: „Este o cură drastică, între 7 și 14 zile. O fac o dată sau de două ori pe an”

Alexandra Cătălina Grama (fostă Ionescu), pe numele de scenă Jojo, este o actriță și cântăreață care s-a făcut remarcată mai ales datorită colaborării cu grupul umoristic Divertis. Jojo a studiat actoria la clasa maestrului Virgil Ogășanu și a luat lecții de canto. A pozat și în revista Playboy.