Jojo a făcut anunţul: „Nu cred că mă voi mai mărita vreodată”

Jojo s-a căsătorit, a divorţat şi şi-a găsit fericirea în braţele actorului Paul Ipate, povestea lor secretă de dragoste fiind deconspirată în vara anului trecut.

RomaniaTV.net
17 oct. 2015, 10:01
Jojo a făcut anunţul: „Nu cred că mă voi mai mărita vreodată”

Cei doi alcătuiesc o echipă imbatabilă atât acasă, cât şi pe plan profesional, mutându- şi iubirea cu totul pe scenă şi pe platourile de filmare. Este vorba de piesa de teatru “Mother fucker with the hat” şi un proiect ce se va lansa în primăvara lui 2016.

“În piesa regizată de Adriana Zaharia, joacă şi Paul. Este o poveste de viaţă normală, despre iubire şi tot ceea ce ne poate face ea. Paul are un rol foarte interesant. Nu avem nici o scenă împreună, avem un singur moment. Asta e prima noastră colaborare în teatru, noi am mai colaborat la un alt proiect. E foarte bine, eu fac foarte bine diferenţa între meserie şi tot ceea ce înseamnă viaţa mea în rest”, a povestit actriţa pentru libertatea.ro.

Deşi lucrurile între ei merg strună, Jojo nu îşi mai face planuri. Preferă să se bucure de fiecare clipă şi cam atât, oficializarea relaţiei cu Paul Ipate nefiind o prioritate pentru ea.

“Nu ştiu dacă mă voi mai mărita vreodată, cel puţin în acest moment sunt convinsă că nu o voi face. Aşa simt. Asta nu înseamnă că nu cred în instituţia căsătoriei, chiar dacă am divorţat. Consider că este un lucru extrem de puternic, care e bine să existe în continuare. Cel mai mult cred în uniunea sufletelor, adică nu cred că neapărat asta leagă oamenii, ci mai mult sentimentele pe care le au unul pentru celălalt”, a declarat, pentru Libertatea, Jojo. Oare va reuşi Paul Ipate să o facă să se răzgândească sau îi va accepta pur şi simplu filosofia de viaţă?