Jojo este din nou ÎNSĂRCINATĂ! Anunţul a fost făcut pe blog

În această dimineaţă, Jojo şi-a surprins fanii de pe Facebook cu o veste bombă. Vedeta a anunţat că este din nou însărcinată.

RomaniaTV.net
13 iul. 2016, 07:39

Jojo a dezvăluit atât pe contul său de socializare, cât şi pe blogul personal că este însărcinată din nou. Mai mult decât atât, în mesajul său vedeta a anunţat şi sexul bebeluşului.

„Eu şi Paul vom avea o fetiţă. Nu există nici o veste mai frumoasă pe care aş fi putut să v-o dau şi nici bucurie mai mare pentru noi. Vom fi părinţi şi ne simţim binecuvântaţi pentru că nu există fericire mai mare decât aceea de a cunoaşte iubirea ca părinte.

Achim este foarte încântat că familia noastră se va mări. De fapt, el a fost cel care a spus că îşi doreşte o surioară înainte ca ea să existe măcar, aşa că noi credem că el a chemat-o.

Abia aşteptam sa va spun!! Dacă aţi şti de câte ori am vrut să vă scriu… Însă acum am simţit că e momentul potrivit, iar eu cred că trebuie să îţi urmezi inima de fiecare dată în viaţă. Când am aflat… am plâns şi am râs în acelaşi timp şi m-am simţit cu adevărat binecuvântată. Voi fi mămică. Iar:)! Am inima plină de petale roz şi o burtică pe măsură. Dacă ne întâlnim pe stradă şi mă vedeţi mereu zâmbind acum ştiţi de ce”, a fost mesajul vedetei de pe blogul personal.

Citeşte şi  Jojo şi Paul Ipate sunt împreună de doi ani, iar acum s-a întâmplat, în sfârşit