Jon Snow şi Ygritte din ”Game of Thrones” au devenit părinţii unui băieţel

Jon Snow şi Ygritte din ''Game of Thrones'' au devenit părinţii unui băieţel. Actorii Kit Harington şi Leslie Rose, care formează un cuplu de aproape zece ani, sunt în culmea fericirii că a venit pe lume primul lor copil, relatează miercuri canalul de ştiri francez CNews.

17 feb. 2021, 16:00
Jon Snow şi Ygritte din ”Game of Thrones” au devenit părinţii unui băieţel
Jon Snow şi Ygritte din ''Game of Thrones'' au devenit părinţi

Jon Snow şi Ygritte din ”Game of Thrones” au devenit părinţii unui băieţel. Purtătorul de cuvânt al actorului a dezvăluit sexul nou-născutului, marţi, pentru Page Six afirmând că acesta este băiat. Părinţii sunt ”foarte foarte fericiţi”, a precizat el.

Site-ul american a publicat, de asemenea, primele imagini cu cele două vedete fotografiate împreună cu bebeluşul lor, instantanee surprinse marţi în timpul unei plimbări în formulă de trio pe străzile din Londra.

Citeşte şi: Fondatorul jocului Game of Thrones a murit otrăvit. Miliardarul avea doar 39 de ani

Jon Snow şi Ygritte din ”Game of Thrones” au devenit părinţii unui băieţel

O nouă viaţă îi aşteaptă acum, după ce au devenit părinţi, pe cei doi actori care s-au cunoscut şi s-au îndrăgostit unul de celălalt pe platourile de filmare la seria TV ”Game of Thrones”, în 2012.

În seria HBO de succes Kit Harington a interpretat personajul Jon Snow, iar Leslie Rose a jucat rolul lui Ygritte.

În primăvara anului 2019, când ”Game of Thrones” şi-a încheiat ultimul sezon, Kit Harington a vorbit despre dorinţa sa de a deveni tată într-un interviu pentru InStyle: ”Cea mai importantă muncă pe care o voi avea vreodată se apropie de sfârşit… Ei bine, nu cea mai importantă. Sper că voi fi tată”, a declarat el la acea vreme.

Producătorii Game of Thrones, în România

Producătorii Game of Thrones au fost în România şi caută locuri de filmare în Transilvania. Au fost cazaţi la un conac din Deva, iar patronul nu a ratat ocazia şi s-a fotografiat lângă producătorul Petur Sigurdsson.

Aceştia au venit în Transilvania pentru a explora zona pentru filmare. La conacul din Deva au ajuns prin conexiunea pe care o au cu o altă companie din România, care a filmat la Castelul Huniazilor (Corvinilor) un material Ghost Adventures, pentru National Geographic.

Vedetele americane au primit cea mai frumoasă casă din conac, în care de obicei sunt cazați cei mai importanți oaspeți. Patronul conacului a spus că producătorii se simt foarte bine la ei și le-a plăcut mult camera primită, numită „Transilvan”, care le-a amintit de vampiri.

Ei au un parteneriat cu o companie din România, care a mai filmat în zonă un material pentru National Georgraphic. Atunci au stat la noi protagoniștii și starurile de la Ghost Adventures, un serial difuzat în America, cu foarte mare impact. Și așa i-am cunoscut pe cei din România. Acum au venit să facă scouting pentru alte locații, pentru castelul Huniazilor și pentru Arboretumul din Simeria. Au înnoptat la noi. Așa a ajuns și producătorul de la Game of Thrones la noi”, a explicat Horia Szabo, patronul conacului, potrivit Monitorulcj.ro.