Jordi Cardoner, vicepreşedintele clubului de fotbal FC Barcelona, testat pozitiv cu coronavirus

Vicepreşedintele clubului de fotbal FC Barcelona, Jordi Cardoner, a fost testat pozitiv la coronavirus, iar acum se găseşte în stare bună şi izolat la domiciliu, transmite EFE.

RomaniaTV.net
05 apr. 2020, 06:16
Jordi Cardoner, vicepreşedintele clubului de fotbal FC Barcelona, testat pozitiv cu coronavirus

Clubul catalan a confirmat informaţia sâmbătă pentru EFE, precizând că oficialul se simte bine.

Citeşte şi: Cornel Dinu acuză un BLAT la NAŢIONALĂ. Stoicikov, cumpărat cu sute de mii de dolari la meciul Bulgaria – România 1-1 din 1991

FC Barcelona a trimis de mai multe săptămâni tot personalul acasă, precum şi jucătorii, iar reuniunile dintre oficialii clubului s-au desfăşurat telefonic sau prin videoconferinţă.

Cardoner (57 ani) este al treilea oficial al clubului care este testat pozitiv la Covid-19, după directorul serviciilor medicale, Ramon Canal, medicul clubului Josep Antoni Gutierrez, care se recuperează acasă.

Jocurile Mondiale, amânate pentru 2022, pentru a nu se suprapune cu Jocurile Olimpice

Jocurile sportive Mondiale din 2021 au fost amânate pentru 2022, pentru a evita suprapunerea cu Jocurile Olimpice de la Tokyo, care au fost reprogramate din 2020 pentru 2021, din cauza pandemiei de coronavirus, au anunţat, joi, organizatorii, citaţi de Reuters.

Jocurile Mondiale, care se desfăşoară odată la patru ani, la 32 de sporturi care nu sunt incluse în programul olimpic, urmau să se aibă loc la Birmingham (Alabama), între 15 şi 25 iulie 2021, iar noile date ale competiţiei polisportive sunt 7-17 iulie 2022.

Citeşte şi: Dumitru Dragomir, dezvăluire şocantă. „Cornel Dinu a fost general de Securitate. Şi Mircea Lucescu era acolo!”

Organizatorii au precizat că decizia de amânare a Jocurilor Olimpice a avut un impact asupra programării Jocurilor Mondiale, iar menţinerea competiţiei din Alabama la datele originale ar fi însemnat excluderea a numeroşi sportivi şi oficiali.

E nevoie de multă muncă pentru a implementa această decizie, dar sunt impresionat de flexibilitatea şi eficienţa Comitetului de organizare din Birmingham”, a mărturisit preşedintele Asociaţiei Internaţionale a Jocurilor Mondiale (IWGA), spaniolul Jose Perurena.