Jorge a ajuns direct la spital de la Survivor România. Diagnostic teribil pus de medici

Jorge (40 de ani) a părăsit competiţia din Republica Dominicană accidentat la unul dintre genunchi, iar după un consult medical a primit o veste cruntă: trebuie să se opereze şi să treacă apoi printr-o perioadă grea de recuperare.

10 feb. 2023, 08:42
Jorge a ajuns direct la spital de la Survivor România. Diagnostic teribil pus de medici
Jorge a ajuns direct la spital de la Survivor România. Diagnostic teribil pus de medici

Jorge a ajuns direct la spital de la Survivor România. Ultimul Faimos care a plecat din jungla dominicană s-a întors acasă în cârje şi are în continuare probleme de sănătate. „Am trei săptămâni până la operaţie, undeva la final de februarie, început de martie. Urmează să aflu data la care mă programează doctorul pentru operaţie. Nu este chiar aşa… de pe o zi pe alta. Este foarte aglomerat domnul doctor. Însă, în aproximativ trei săptămâni… cam asta o să fac. O să merg într-o vacanţă cu copiii şi apoi mă întorc să mă operez. Urmează alte cinci săptămâni în care nu o să am voie să pun piciorul jos. Uite aşa, o să trag în următoarea perioadă mai mult decât la Survivor, cu operaţia şi cu recuperarea”, a spus Jorge pentru Click!.

Citeşte şi: Jorge a mărturisit de ce i-a fost infidel soției: „Bărbatul nu înșală pentru că iubita nu se ridică la falsele standarde ale lui. Problema este la el”

Artistul ar fi dorit să stea mai mult la Survivor România, dar accidentarea i-a dat planurile peste cap: „Eu mă gândeam că o să stau undeva la 3-4 luni, cam aşa credeam că o să rezist fără să vorbesc cu copiii, fără familie. Însă nu mă gândeam că o să se termine după doar 4 săptămâni. A fost un şoc pentru mine şi a fost foarte frustrant. Eu eram fericit pentru fiecare zi pe care o petreceam acolo şi eram liniştit, recunoscător, bucuros că e competiţie, că pot să lupt acolo pentru echipa noastră şi să câştigăm meciuri”.

Citeşte şi: Jorge dezvăluie adevăratul motiv al divorțului de Alina Laufer! Relaţie abuzivă cu tatăl său: „Mi-a dat un pumn de m-a dărâmat!” VIDEO

„Când am ieşit din competiţie, după o lună, aveam mai puţin cu 10 kg. Însă eu, înainte de a pleca la Survivor, m-am îngrăşat special ca să am depozite de grăsime şi să le transform în energie. M-am documentat în legătură cu treaba asta şi aşa am înţeles, că trebuie să pui pe tine ca să ai cât mai multe resurse, să nu leşini pe acolo. Dar, da, slăbisem 10 kg. După o săptămână, am pus încă 5 kg la loc. În medie, cam 5 kg am slăbit”, a mai spus Jorge.