Jorge a mărturisit de ce i-a fost infidel soției: „Bărbatul nu înșală pentru că iubita nu se ridică la falsele standarde ale lui. Problema este la el”

Jorge a dezvăluit de ce i-a fost infidel soției, în trecut. Chiar dacă are o familie frumoasă și o carieră de succes, viața lui nu a fost întotdeauna atât de bună.

30 ian. 2023, 09:30

Ajuns la 40 de ani, Jorge vorbește despre trecutul lui și despre lucrurile care l-au făcut să îi fie infidel soției sale. Într-un interviu pentur viva.ro, concurentul de la Survivor România a dezvăluit lucruri extrem de personale.

Jorge și soția lui au apelat la terapie de cuplu pentru a depăși situațiile dificile pe care le-au întâmpinat în viața de cuplu, printre care și infidelitatea artistului.

„Da. Sunt un tip asumat. Măcar eu am recunoscut. Și am făcut-o public, după ani. Nu spun că toți bărbații sunt la fel, pentru că eu cunosc cel mai fidel bărbat ever și de la el am luat exemplul. Dacă vreo doamnă care trece prin asta citește acum, să știi, draga mea, că tu ești perfectă. Bărbatul nu înșală pentru că iubita sau soția nu se ridică la falsele „standarde ale lui”. 

Citește și: Care este, de fapt, starea de sănătate a lui Șerban Huidu. Prima reacție, la 13 ani de la accidentul cumplit suferit la schi. „Am reînvățat să vorbesc”

Problema este la el. El are o nesiguranță sau caută „succesul și îl confundă cu succesul la femei”, sau „să fie iubit de cât mai multe pentru că el nu se iubește pe el. Mulți m-au judecat, când am recunoscut public, însă pe mine nu mă interesează părerea celorlalți. Dacă mi-a afectat cu ceva cursul în carieră, nu-mi pasă. Eu vreau să fiu sincer cu mine și mă dezvolt. Nu sunt perfect. Încă lucrez și încă fac terapie pe diverse teme. Terapia face parte din viața mea și îi îndrum și pe copiii mei să aibă ședințe la psiholog sau life coach”, a dezvăluit Jorge.

De ce i-a fost Jorge infidel soției

Chiar dacă nu a fost întotdeauna cel mai bun soț, o admiră foare mult pe soția lui și îi este recunoscător pentru lucrurile pe care le-a făcut.

„Știu sigur că acum ne concentrăm pe ce ne ajută să ne dezvoltăm, să creștem împreună ca și cuplu. Ne concentrăm pe pozitiv și evoluție. Sunt recunoscător pentru multe. Ar fi o listă lungă. Că este o femeie atât de blândă și o soție și mamă iubitoare. Că am trecut prin apă și foc împreună. Că l-a adus pe David pe lume, deși era un risc major. Că va fi și mamă, și tată în perioada cât sunt la „Survivor și lista continuă”, a mai spus el.

Citește și: VIDEO: Shaormeria manelistului Tzancă Uraganu a fost închisă. Autoritățile au descoperit nereguli grave

Întrebat despre lucrul care i-a ținut împreună, vedeta spune că pentru ei a fost important că au avut același scop și au avut mereu încredere în relația lor.

„Asta va trebui să observați voi dacă încă mai există gesturile. Eu știu sigur că există. Sfaturi nu sunt în măsură să dau. Cred că, odată cu timpul și cu experiențele și situațiile din viață, mergând amândoi în aceeași direcție și trăgând la aceeași trăsură, dispar orgoliul, teama de necunoscut, frica de a pierde și se instalează încrederea reciprocă, respectul și iubirea necondiționată.

De la tata am învățat să fiu respectuos cu toată lumea și să fiu mereu în mișcare, activ, iar de la mama, să primesc tot ce vine spre mine în viață. Din fiecare lucru, mic sau mare, avem câte ceva de învățat”, a adăugat Jorge.