Jorge, dezvăluiri incredibile din viața de familie. Val de atacuri din partea fanilor. „Mi-am dat seama că eu gândesc greşit”

Jorge nu se ferește să vorbească deschis despre viața lui personală și despre familie. Cântărețul e un tată devotat și își dovedește sprijinul pentru copiii săi cu fiecare ocazie.

04 dec. 2020, 10:55
Jorge, dezvăluiri incredibile din viața de familie. Val de atacuri din partea fanilor. „Mi-am dat seama că eu gândesc greşit”

Recent, băiețelul lui Jorge, în vârstă de aproape patru ani, l-a lăsat fără cuvinte. Micuțul i-a mărturisit tatălui că el vrea să fie fetiță. Chiar dacă la început l-au șocat aceste cuvinte, Jorge a încercat să înțeleagă mai bine situația.

Jorge a dezvăluit că băiatul său preferă să poarte rochițe, să se joace cu păpușile și să aibă unghiile făcute cu ojă. Poate că multora li se pare ciudat și pot judeca un părinte care acceptă astfel de lucruri. Artistul, însă, are o cu totul altă viziune asupra acestui aspect și spune că tocmai pentru că își iubește fiul foarte mult exact așa cum este, nu vrea să-i impună lucruri.

Artistul a mai spus că își încurajează băiatul, pe David, să fie exact așa cum simte.

„Noi avem trei copii. Băieţelul nostru are aproape patru ani de zile şi de câteva luni noi am văzut că este interesat în a se juca mai mult cu păpuşile, vrea doar păpuşi, doar rochiţe, vrea doar cu Barbie, Elsa, Rapunzel. Nu vrea maşinuţe, nu vrea desene cu maşinuţe. Poartă bentiţe şi îşi pune păr improvizat din tot felul de cordonaşe şi iniţial la fel ca multă lume mi s-a părut aşa…am zis că băiatul noastru este băiat. La un moment dat mi-am dat seama că eu gândesc greşit, că mentalitatea mea trebuie să se adapteze vremurilor noastre.Un copil la vârsta asta nu ştie ce înseamnă aceea sexualitate, adică nu poţi să ştii dacă un băiat poartă rochiţă…gata, domne”, a declarat Jorge într-o emisiune tv.

„Eu îl iubesc așa cum e. Mi-a zis: Tati, sunt fetiță, nu sunt băiat”

Dacă la început i se părea haios și privea situația în glumă, acum își ia copilul în serios și îl încurajează.

„Pe mine David m-a convins să îl iubesc aşa cum vrea el să fie iubit, nu cum vreau eu. Nu vreau să ne constrângem copiii, să îi limităm. Băieţelul meu acum vreo şase luni mi-a spus, am intrat în casă şi am spus ce face băiatul meu? Şi a zis: Tati, sunt fetiţă, nu sunt băiat. Vă daţi seama că am luat-o ca pe o glumă. Apoi a ţinut-o foarte mult pe treaba asta. El voia să îşi facă unghiuţele, apoi am conştientizat faptul că el la vârsta asta trebuie să experimenteze. Pentru mine a fost o lecţie de viaţă.”

Pe de altă parte,  fiica lui de 12 ani, Karina, nu vrea să se îmbrace în rochii și în fuste. „Eu am început să scriu pe Instagram să îmi susţin băiatul indiferent de alegerile pe care le face şi nu numai pe băiat, dar şi pe fetele noastre. Karina nu vrea să poarte rochiţe, nu-i place să poarte rochiţe, vrea doar adidaşi şi pantaloni şi are doar 12 ani.” , a mai povestit Jorge.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară pe Instagram. Majoritatea l-au atacat pe artist pentru deciziile luate, însă acesta le-a răspuns calm și cu maturitate.

„Te rog, nu! Nu-i mai faceți unghiile, nu-l mai îmbrăcați în rochițe etc. Nu faceți decât să-i impregnați în creier că poate fi și altfel decât băiețel. Este păcat pentru că este un băiețel atât de bun și frumos. Vă apreciez ca familie!”, i-a scris un fan.

Replica lui Jorge: „Îți mulțumesc pentru grijă, însă noi gândim diferit. David vrea singur să se îmbrace în rochițe, să se joace cu păpușile, să se dea cu ojă. Iar noi nu vrem să-l frustrăm sau să-l constrângem pentru că sau că. Normalul lui David e să fie ce vrea el, când vrea el și cu cine vrea el”.

Citește și Augustin Viziru a câştigat Ferma 2020. Ce va face cu premiul de 50.000 de euro


loading...