Jorge, față în față cu o experiență supranaturală, care l-a marcat definitiv! Cum i-a „apărut” tatăl său decedat

La 17 ani de la plecarea tatălui său în lumea de dincolo, a simțit o apropiere atât de intensă, încât l-a perceput prezent alături de el pe plajă, privind împreună valurile. Această emoție copleșitoare rămâne înscrisă în sufletul și mintea sa.

19 nov. 2023, 18:31
Jorge, față în față cu o experiență supranaturală, care l-a marcat definitiv! Cum i-a „apărut” tatăl său decedat
Jorge, față în față cu o experiență supranaturală, care l-a marcat definitiv! Cum i-a „apărut” tatăl său decedat

Jorge, un artist cu perspectivă, se bucură sincer că a trăit cel mai bun an în mult timp, atât pe plan profesional, cât și personal. În cariera sa, a debutat într-un lungmetraj, o comedie romantică intitulată „Retreat Vama Veche,” regizată de Petre Năstase. Podcastul său, „Vorba lu’ Jorge,” cunoaște un succes constant, iar viața sa familială este de asemenea împlinită. În ciuda acestor realizări, gândurile sale mai pătrund din când în când în trecut, spre tatăl său.

Citește și: Jorge i-a făcut avansuri lui Carmen Grebenișan? Blondina face dezvăluiri: „Mi-a fost foarte jenă și rușine”

„Se pare că toate rugăciunile mele din anii trecuți încep să se manifesteze. Eu muncesc și cred că dacă muncești în direcțiile corecte, rezultatele apar, important e să nu renunți. Dacă e ceva ce am învățat din experiențele din trecut este să nu renunți și să îți pui întrebarea ce se întâmplă în momentul ăsta și ce trebuie să învăț! Pentru mine e important să mă bucur de fiecare zi și de fiecare experiență. Am învățat o chestie foarte tare de la un tip care mi-a spus că noi trebuie să ne folosim talentele cu zero așteptări. E o chestie foarte interesantă și o aplic de ceva timp, făcând lucrurile cu drag, din pasiune, nu simți că muncești, iar având zero așteptări, mai ales tot ce vine în plus este perfect”, a declarat Jorge.

De fapt, Jorge a împărtășit în premieră o experiență remarcabilă. La 17 ani de la plecarea tatălui său într-o lume mai bună, Jorge l-a simțit atât de aproape încât a avut senzația că îl însoțește pe plajă, admirând împreună valurile. Această emoție de nedescris este acum înrădăcinată în sufletul și mintea sa.

„Sunt foarte norocos și cred că sunt din ce în ce mai norocos prin prisma faptului că am înțeles că trebuie să muncesc și să dau tot, că norocul este pentru cei care muncesc. Și tată este în continuare în sufletul meu și în viața mea. Mai ales când am fost la Survivor l-am simțit de câteva ori aproape, chiar foarte aproape. E o chestie pe care n-am povestit-o până acum dar într-una din nopți, când m-am trezit, am simțit prezența tatălui meu și m-am îndreptat către malul mării și acolo am stat câteva secunde ca și când am stat lângă tată și ne uităm amândoi la valuri.

Pentru mine, momentul ăla, de fiecare dată când mi se face dor de tata, mă duc cu gândul acolo, cum am stat noi doi pe malul mării și ne uitam la stele. A fost o chestie fantastică pe care nu credeam că o să o trăiesc vreodată. Au trecut 17 ani de când nu mai trăiește tata și anul ăsta chiar că a fost cu niște chestii fabuloase, o binecuvântare în continuu. Nu îmi rămâne decât să fiu recunoscător și să îi mulțumesc lui Dumnezeu, să îi dăm înainte.”, a mai povestit Jorge.

Citește și: Andreea Bălan, umilită de Jorge în direct. Răspunsul uluitor al artistului când a fost rugat să nominalizeze “cele mai proaste trei voci din industria muzicală românească”