Andreea Bălan, umilită de Jorge în direct. Răspunsul uluitor al artistului când a fost rugat să nominalizeze “cele mai proaste trei voci din industria muzicală românească”

Jorge a fost invitat acum două zile în emisiunea lui Cătălin Măruță, la rubrica sosurilor picante. Una dintre vedetele aduse în discuție de Jorge a fost și Andreea Bălan.

18 sept. 2023, 17:10
Andreea Bălan, umilită de Jorge în direct. Răspunsul uluitor al artistului când a fost rugat să nominalizeze “cele mai proaste trei voci din industria muzicală românească”

Printre întrebările primite de Jorge de la Măruță a fost și întrebarea“Care sunt cele mai proaste trei voci din industria muzicală românească?”.

Andreea Bălan, umilită de Jorge în direct

„Liviu Vârciu, Andreea Bălan și Cabral”

, a răspuns artistul fără să stea prea mult pe gânduri.

Citește și Jorge dă de pământ cu Andreea Bălan și Liviu Vârciu! Declarațiile artistului aruncă în aer showbiz-ul românesc. ”Au cele mai proaste voci”

După ce a oferit răspunsul uluitor, Jorge a ținut să mai facă unele precizări. Artistul a spus că l-a menționat pe Cabral, chiar dacă acesta nu cântă, fiindcă nu știa pe cine să aleagă.

”Liviu Vârciu, Andreea Bălan și Cabral. (…) Acum aștept mesaj de la Andreea Bălan. Cabral nu cântă, dar mai pune muzică. Cabral e un om deosebit, dar nu știam pe cine să aleg”, a spus Jorge, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Comentariul despre vocea Andreei Bălan ca fiind una dintre cele mai proaste voci din industria muzicală a iscat multe controverse în mediul online. Fanii Andreei l-au acuzat că este „ipocrit”, „josnic”, că „minte” și că s-a folosit de imaginea ei pentru a-și promova podcastul, iar apoi a umilit-o.

„Interesant că acum Jorge o jignește pe Andreea Bălan, care a avut bun simț și a venit la Podcast-ul lui unde acesta a vorbit foarte fain de Andreea… Urât că ai dat într-un om care mereu s-a purtat frumos cu tine”, a comentat cineva pe YouTube.

Andreea Bălan, criticată în repetate rânduri că nu are voce

De-a lungul timpului, au existat mai multe persoane publice care au spus despre Andreea că nu stă foarte bine la capitolul voce. Printre acestea, Elena Cârstea, Cătălin Măruță și fostul ei impresar, Marius Gavrilă.

Citește și Andreea Bălan dezvăluie cum a decurs întâlnirea cu părinții lui Victor Cornea: ”I-am cunoscut la câteva săptămâni după ce ne-am cunoscut noi”

În 2014, după ce Andreea  s-a despărțit de Keo, fostul lor impresar, Marius Gavrilă, a declarat despre solistă că se pricepe mai bine la dansat decât la cântat.

„Eu am ținut mult la Andreea, este o fată muncitoare. I-am dat o grămadă de spectacole și de bani. Numai că, nu mulți știu, dar ea nu are voce. Este mai degrabă doar o bună dansatoare“, declara, la acea vreme, impresarul Marius Gavrilă pentru Click.