Jorge şi Alina Laufer, din nou împreună. Cum au fost surprinși cei doi foşti soţi, la opt ani de la divorţ

Jorge şi fosta lui soţie, Alina Laufer, au stat din nou la aceeaşi masă de dragul fetiţei lor. Karina a împlinit 12 ani şi şi-a dorit foarte multe să petreacă alături de întreaga familie.

16 nov. 2020, 11:27
Jorge şi Alina Laufer, din nou împreună. Cum au fost surprinși cei doi foşti soţi, la opt ani de la divorţ

Astfel, părinţii s-au conformat şi au sărbătorit cu toţii ziua celei mici. Atât, Jorge, Alina, cât şi actualii lor parteneri, Ilan Laufer, respectiv Ramona, soţia artisului, au fost prezenţi. Bineînţeles, nu au lipsit de la petrecere nici David şi Emily, fraţii vitregi ai Karinei.

Alina Laufer a povestit pentru Click cum s-au distrat cu toţii şi ce a gătit de ziua Karinei.

“Karina a împlinit 12 ani și și-a dorit foarte mult această reuniune de familie și ne-am bucurat foarte mult în condițiile de față, că am putut să fim cu toții, mai ales pe timp de pandemie. Apreciez orice clipă petrecută cu familia și după atâta timp am reușit să facem reuniunea asta de familie.

Anul trecut, de ziua Karinei nu am reușit, eu eram în România și ea în America, și-a făcut ziua cu George acolo și a fost singura zi de naștere a ei pe care am ratat-o. Așa că vineri seară ne-am reunit cu toții, eu am gătit felurile de mâncare preferate ale Karinei, am făcut pâine de casă, tuturor le-a plăcut foarte mult mâncarea și pâinea mea, pe care au apreciat-o cel mai mult. Karinei i-am făcut în mod special Butter Chicken, este un fel de mâncare indiană și am învățat să o fac special pentru ea, atât ea cât și Ilan sunt înnebuniți după Butter Chicken. George a adus tortul”, a povestit Alina Laufer.

Este prima reniune de acest gen pe care cele două familii au făcut-o, iar toată lumea a fost foarte încântată de cum s-a desfăşurat mult aşteptatul eveniment, a mai dezvăluit Alina, care s-a ocupat de pregătiri timp de o săptămână.

“Karina a fost extrem de încântată, a primit multe cadouri de la George, organizarea zilei de naștere a fost din partea mea. Am muncit aproape o săptămâna să mă organizez. A ieșit foarte frumos! Karina a fost foarte fericită că a venit fratele ei, familia, în formula asta nu am mai fost așa, cu toții acasă niciodată, doar la restaurant, iar în formula completă nu am mai fost la ziua ei din 2017, dinainte să plecăm să locuim în America”, a mai adăugat Alina Laufer, fosta soție a lui Jorge.

Mesajul lui Jorge pentru fetiţa lui, Karina:

Jorge a fost şi el mulţumit de cum s-a întâmplat totul, iar la final i-a transmis un mesaj fetiţei sale şi pe reţelele sociale.

“12 ani…Până să apari în viața mea, credeam că sunt cel mai fericit, apoi am înțeles ce înseamnă iubirea necondiționată! Cu tine am învățat să fiu tată și un om mai bun. Îți mulțumesc că mă scoți mereu din zona de confort. La mulți ani gărgăriță, TE IUBESC”, a scris Jorje pe Instagram. De asemenea, a postat un filmuleț de la petrecerea Karinei, iar pe o poză cu toată familiaa postat mesajul: “S-a întâmplat acum ceea ce trebuia să aibă loc de mult…”.

Alina Laufer şi Jorge au divorţat în 2012, iar acum sunt mai fericiţi ca oricând

Alina Laufer şi au divorţat în 2012, după un mariaj de câţiva ani. Dacă la început tensiunea dintre cei doi era vizibilă, acum se pare că au reuşit să lase totul în urmă de dragul fetiţei, ba chiar se şi înţeleg de minune. Ambii şi-au refăcut viaţa şi par mai fericiţi ca oricând. Jorge are un băieţel, David, cu actuala soţie, Ramona.

La rândul ei, Alina este împreună de opt ani cu soţul ei, Ilan Laufer, şi aşteaptă să devină din nou mamă, de data asta a unor gemeni, băiat şi fată. A reuşit să rămână însărcinată în urma unei proceduri de fertilizare, acum fiind gravidă în 17 săptămâni.

“Sarcina merge bine. Toată lumea îmi admiră burtica, a început să îmi crească de la o zi la altă și toată lumea zice că începe să se vadă sarcina. Am 17 săptămâni și deja am început să mă mișc mai greu pe scări. Sarcina cu gemeni merge bine, chiar săptămâna trecută am fost la ecografie. Amândoi bebelușii sunt OK, și băiețelul și fetița. Am întrebat medicul în mod special dacă am vreo restricție și mi-a zis că niciuna pentru că sarcina decurge bine și normal. E totul în grafic și nu trebuie să îmi fac griji. De luna viitoare voi începe să îmi caut o bonă internă. Am început oarecum să pregătesc și camera bebelușilor, iar de la începutul lunii decembrie voi începe să îmi fac planuri concrete referitoare la naștere”, a mai spus Alina.

Citeşte şi Alex Bodi, investiţii uriaşe înainte de a fi ARESTAT. A cheltuit milioane de euro!

Citeşte şi Horoscop 16-22 noiembrie 2020 cu Adrian Bunea. Tranzitul favorabil al planetei Venus influențează puternic zodiile în diferite sectoare ale vieții