Horoscop 16-22 noiembrie 2020 cu Adrian Bunea. Tranzitul favorabil al planetei Venus influențează puternic zodiile în diferite sectoare ale vieții

Horoscop 16-22 noiembrie 2020. Planeta Venus va avea până la mijlocul lunii decembrie un tranzit favorabil. Ce capitole de viaţă sunt benefic influenţate de planeta micului succes ne spune astrologul România TV, Adrian Bunea, care are şi un sfat: "Nu uitaţi! Soarta omului este mereu în mâinile lui, dar numai dacă se desparte de egoism!"

RomaniaTV.net
16 nov. 2020, 10:22
Horoscop 16-22 noiembrie 2020 cu Adrian Bunea. Tranzitul favorabil al planetei Venus influențează puternic zodiile în diferite sectoare ale vieții
Horoscop 16-22 noiembrie 2020 astrolog Adrian Bunea

Horoscop 16-22 noiembrie 2020 Berbec

Poţi beneficia de conjuncturi favorabile în activitatea pe care o desfăşori la locul de muncă, poţi depăşi fără dificultate unele obstacole ce pot apărea. Totodată te bucuri sprijinul întregii familii în desfăşurarea activitaţii tale profesionale. În schimb distracţia şi plăcerile în exces te pot distrage şi te poţi confrunta cu probleme în muncă.

Horoscop 16-22 noiembrie 2020 Taur

Înregistrezi o creştere a prestigiului şi aprecierii de care te bucuri. Motivaţia reală a acestei bune imagini de care beneficiezi este reprezentată de realizările copiilor tăi şi de modul plin de farmec în care comunici cu toată lumea. În schimb din cauza problemelor din familie sau de la locul de muncă este posibil să nu mai fii simpatizat de toată lumea.

Horoscop 16-22 noiembrie 2020 Gemeni

Situaţia spaţiului în care locuieşti se poate îmbunătăţi şi poţi înregistra o creştere a câştigurilor financiare rezultate din munca ta. Dacă te afli în străinătate aceste lucruri bune menţionate anterior fac ca situaţia ta generală să devină mai bună. În schimb poţi avea dificultăţi dacă te împrumuţi pentru rezolvarea prblemelor presante.

Horoscop 16-22 noiembrie 2020 Rac

Situaţia ta financiară se poate îmbunătăţi prin punerea în valoare a farmecului tău personal şi urmare a eforturilor pe care le faci în sfera comunicării. În schimb partenerul de viaţă poate înregistra unele pierderi în planul câştigurilor sale personale, iar acest deficit te poate afecta indirect şi pe tine într-o măsură destul de mare.

Horoscop 16-22 noiembrie 2020 Leu

Creşterea veniturilor pe care le obţii cu efort prin muncă duce la întărirea relaţiei de cuplu mai ales că partenerul de viaţă poate înregistra o scădere a veniturilor sale individuale. În schimb, dacă porneşti cu acesta un conflict legat de scăderea câştigurilor sale, relaţia dintre voi poate avea de suferit şi vă puteţi depărta unul de celălalt.

Horoscop 16-22 noiembrie 2020 Fecioară

Faptele tale bune sau rele din trecut şi consecinţele indirecte ale binelui sau al răului pe care l-ai făcut îşi fac simţite efectele în perioada ce urmează. Astfel poţi beneficia de conjuncturi favorabile în activitatea ta la locul de muncă. În schimb poţi avea unele mici conflicte în timpul oricărei ieşiri la distracţie sau te poţi certa cu partenerul de viaţă.

Horoscop 16-22 noiembrie 2020 Balanță

Ai o perioadă favorabilă pentru deplasări turistice scurte sau mai lungi sau îţi poţi ocupa timpul cu activităţi care îţi fac plăcere sau te pasionează, sport, artă, colecţii diverse, fotografie, activităţi pentru care vei fi apreciat. Totuşi după un conflict acasă sau la locul de muncă nu vei mai reuşi să te simţi deloc bine.

Horoscop 16-22 noiembrie 2020 Scorpion

Este o perioadă favorabilă pentru rezolvarea problemelor administrative din căminul familial sau al unor dificultăţi prin care trece un membru al familiei. Un mic progres la locul de muncă te poate ajuta indirect în rezolvarea acestor probleme. În schimb casa şi familia vor avea de suferit dacă te preocupă mai mult distracţia şi plăcerile vieţii.

Horoscop săptămâna16-22 noiembrie 2020 Săgetător

Sunt mari şanse să primeşti unele veşti bune în legătură cu recuperarea unor datorii mai vechi sau cu obţinerea unor câştiguri din alte surse decât munca ta. Poţi primi o confirmare ce priveşte un sprijin de altă natură decât cea materială din partea unor persoane care te simpatizează. Totuşi poţi primi o veste rea legată de familie sau de cămin.

Horoscop săptămâna 16-22 noiembrie 2020 Capricorn

Este favorizată creşterea veniturilor obţinute prin muncă dar numai după promovarea unui examen sau a unui concurs profesional, iar partenerul de viaţă are o contribuţie importantă în atingerea acestui succes. În schimb nu vei reuşi să te împrumuţi de sume suplimentare dacă ai nevoie, vei avea probleme de comunicare.

Horoscop săptămâna 16-22 noiembrie 2020 Vărsător

Ai o stare de spirit pozitivă, cu sănătatea nu ai deloc probleme, iar această stare de bine o poţi avea după ce intri în posesia unor sume sau a unor bunuri de valoare pentru care nu depui un efort important, doar beneficiezi de o conjunctură favorabilă, răsplată indirectă pentru o faptă bună din trecut. În schimb poţi fi afectat de probleme ale partenerului de viaţă.

Horoscop săptămâna 16-22 noiembrie 2020 Peşti

Poţi avea parte de unele încercări mai dificile ale sorţii dar poţi beneficia de un ajutor neaşteptat din partea partenerului de viaţă au al copiilor tăi şi astfel poţi ieşi cu bine din aceste încercări. În schimb nimic şi nimeni nu te va proteja şi vei avea numai de pierdut dacă te vei implica într-un conflict de orgolii la locul de muncă.

Acestea sunt previziunile privind tranzitul favorabil al planetei Venus pănă la jumătatea lunii decembrie. Astrologul Adrian Bunea poate fi urmărit și pe pagina perspnaă de facebook AdiBunAstrolog