Jose Carreras, concert extraordinar de retragere, pe 26 noiembrie în România

Concert extraordinar susţinut de Jose Carreras în România. Pe 26 noiembrie, legendarul tenor va susţine, la Romexpo, spectacolul "O viaţă dedicată muzicii", care face parte din turneul de retragere. Biletele au fost deja puse în vânzare, iar pentru primele o mie, organizatorii au anunţat o reducere de 15%.

23 iun. 2015, 09:26
Jose Carreras, concert extraordinar de retragere, pe 26 noiembrie în România

Jose Carreras va concerta pe 26 noiembrie în ţara noastră pentru ultima dată. Celebrul tenor a pus la punct, împreună cu echipa sa, turneul de retragere intitulat „O viaţă dedicată muzicii”.

„Cu toţii trăim cu garanţia că viaţa este veşnică, dar din păcate nu este deloc aşa. Simt că sunt un om şi un artist foarte privilegiat pentru că pot face tot ceea ce îmi place şi mă pasionează”, a spus tenorul Jose Carreras.

Carreras a revenit pe scenă după o pauză, din cauza unei boli grave. Celebrul tenor a fost primit cu aplauze la scenă deschisă.

La concertul din 26 noiembrie de la Romexpo, Jose Carreras va fi acompaniat de una dintre cele mai mari orchestre simfonice din Europa, iar spectacolul va conţine melodii din perioada Belle Époque precum şi celebre arii de opera, operetă şi musicaluri.

Biletele au fost deja puse în vânzare, iar organizatorii au anunţat şi o ofertă specială. Pentru primele 1.000 de bilete vândute din din toate categoriile, preţul este redus cu 15%.

Citeşte şi Jose Carreras la Bucureşti: 10.000 de spectatori s-au bucurat de concertul dedicat Crăciunului