Joshua Castellano și iubita lui s-au despărțit după o relaţie de 7 ANI

Joshua Castellano s-a despărțit de iubita lui după șapte ani de relație. Ruptura definitivă ar fi avut loc în luna august a anului trecut.

07 ian. 2021, 22:16
Joshua Castellano și iubita lui s-au despărțit după o relaţie de 7 ANI

Joshua Castellano și iubita lui sunt despărțiți de aproape jumătate de an. Momentan, nu se știu motivele pentru care cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Fostul socru al Antoniei a fost mereu extrem de discret în ceea ce privea viața sa personală, scrie SpyNews.

Afaceristul s-ar fi iubit și cu Nicoleta Vaculov, o tulceancă în vârstă de 28 de ani, model al Agenţiei MRA, care a devenit imaginea brandului Guess la nivel internaţional. De asemenea, a remarcat-o şi pe Ioana Deneş, antrenoare de fitness. Relaţia lor a durat ani buni, însă într-un final s-au despărțit. Joshua Castellano ar fi avut o relație de aproximativ un an și cu Laura Dincă.

Joshua Castellano, amendă şi dosar penal. Patronul clubului Bamboo a sărbătorit ziua de naştere a fiului său

Joshua Castellano este originar din Napoli şi a venit în România în anii ’90, unde a deschis mai multe restaurante, cluburi şi cafenele exclusiviste precum Zerillos, Divino, Bonsai, Morgano, Le Gaga şi Bamboo, acesta din urmă fiind şi localul care l-a făcut celebru. Face parte din familia Castellano, iar nepotul său, Vincenzo Castellano, este fostul soţ al cântăreţei Antonia. Despre Joshua si Ciro Castellano s-a spus că ar fi nepotii faimoasei Pupetta Maresca, prima femeie care ar fi preluat frâiele temutei organizații mafiote Camorra. Presa a susținut că mama celor doi Castellano ar fi rudă apropiată cu Pupetta, însă acest lucru nu a fost demonstrat.