Joshua Trump a adormit la discursul lui Donald Trump şi a provocat un val de reacţii pe Internet: „Este Trump-ul meu favorit”

Imagini înduioşătoare în care tânărul Joshua Trump doarme liniştit în timpul discursului despre ”starea Uniunii” al preşedintelui american au provocat un val de reacţii pe Internet, iar unii navigatori pe Internet l-au proclamat simbolul ”rezistenţei” faţă de Donald Trump, cu care nu are vreo legătură de rudenie.

07 feb. 2019, 09:52
Joshua Trump a adormit la discursul lui Donald Trump şi a provocat un val de reacţii pe Internet: „Este Trump-ul meu favorit”

Joshua este un copil drăguţ care doarme întimpul unui discurs foarte lung şi foarte plictisitor. Este el cea mai bună persoană care să poarte numele de familie Trump? Foarte probabil„, scris pe Twitter scriitoarea americană Molly Jong-Fast.

Melania Trump l-a invitat – simbol contra simbil – pe băiatul în vârstă de 11 ani, hărţuit luni de zile la şcoală din cauza numelui său de familie, să asite la alocuţiunea solemnă a soţului său în Congresul reunit marţi seara. Este vorba despre o onoare rezervată celor mai distinşi reprezentanţi ai societăţii civile americane.

Însă tânărul Joshua, care poartă o cămaă albă şi o cravată neagră, aşezat alături de Dirst Lady, nu a rezistat discursului locatarului Casei Albe şi a adirmit.

Discursul a început după ora locală 21.00 şi a durat o oră şi jumătate. Această oră târzie este explicaţia epuizării tânărului. „Joshua Trump, bine ai venit în rândul rezistenţei„, au scris pe Twitter mai mulţi navigatori pe Internet. „Joshua Trump este singurul Trump bun„, „Joshua este Trump-ul meu favorit„, a scris altul. „Erou al rezistenţei, Joshua Trump!„, a exclamat o navihatoare pe Internet, scriind cu majuscule, un stil folosit de obicei de şeful statului american pe Twitter.

Citeşte şi Donald Trump se întâlneşte cu Kim Jong Un şi avertizează China: Nu mai furaţi locurile de muncă şi bogăţia americanilor

Maltratat timp de luni de zile de către copii care-i reproşau numele de familie, Joshua Trump a abandonat şcoala şi aproape că şi-a schimbat numele de familie, înainte să fie invitat la Washington de Melania Trump, care a făcut un simbol din lupta sa împotriva hărţuirii.

De la sfârşitul campaniei lui Donald Trump, băiatul de la Wilmington, în statul Delaware, purta ca pe o cruce acest nume de familie capabil astăzi să le declanşeze o reacţie epidermică anumitor americani.

Mă supărau mult„, declara băiatul în vârstă de 11 ani în emisiunea „Inside Edition”, în decembrie. „Îmi spuneau «eşti din familia lui Trump?». Iar eu le răspundeam «voi credeţi c-aş fi aici dac-aş fi din familia lui?»„.

Părinţii săi au decis să-l retragă de la şcoală în 2017 şi să-i asigure un învăţământ la domiciliu, după care a reintrat în sistemul şcolar, pentru a începe echivalentul colegiului.