Jucătorii echipei Chelsea au sărbătorit într-un club de noapte calificarea în sferturile Ligii FOTO

Mai mulţi jucători ai echipei Chelsea au sărbătorit într-un club de noapte din Londra calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria, cu scorul de 4-1, din meciul cu Napoli contând pentru manşa secundă a optimilor competiţiei, informează Daily Mail.

RomaniaTV.net
15 mart. 2012, 18:27

Potrivit sursei citate, printre fotbaliştii care au sărbătorit în clubul Aura se numără Ashley Cole, Didier Drogba, Juan Mata, David Luiz, Michael Essien, Florent Malouda, Jose Bosingwa şi Branislav Ivanovici. De la distracţie au lipsit veteranii John Terry şi Frank Lampard.

Echipa engleză Chelsea Londra s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, în urma victoriei, scor 4-1 (1-0, 3-1), după prelungiri, din meciul cu formaţia italiană Napoli, contând pentru manşa secundă a optimilor competiţiei.

Miercuri, după 90 de minute de joc, pe Stamford Bridge, Chelsea a câştigat cu scorul de 3-1, egalând astfel scorul din tur. Pentru Chelsea au marcat Drogba ’28, Terry ’47 şi Lampard ’75 (penalti), iar pentru Napoli a înscris Inler ’55.

Meciul a intrat în prelungiri, iar în minutul 105, sârbul Branislav Ivanovici a adus golul calificării echipei engleze.