Jucătorii naționalei României, ridiculizați de legendele „tricolore”: „Doar bani, manele, gagici și tatuaje./ Alibec, mai gras ca mine, a făcut întindere când și-a luat chiloții pe el”

Foștii jucători ai naționalei României au răbufnit după eșecul usturător suferit de „tricolori", în fața Muntenegrului, 0-3. Printre aceștia, Marcel Răducanu.

16 iun. 2022, 14:04
Jucătorii naționalei României, ridiculizați de legendele „tricolore”: „Doar bani, manele, gagici și tatuaje./ Alibec, mai gras ca mine, a făcut întindere când și-a luat chiloții pe el”

În opinia lui Răducanu, marea problemă de la echipa națională nu reprezintă selecționerii, ci jucătorii.

„Ce putem să mai spunem. I-am criticat și după meciul cu Muntenegru, apoi la meciul cu Bosnia. Ce să facem cu acești săraci jucători de fotbal. Nu putem să îi numim fotbaliști. Sunt jucători care săracii se chinuie, îi chinuie mingea, îi chinuie pe spectatori, îi chinuie pe toți.

L-am avut pe Daum care nu a fost bun, l-am avut pe Contra, pe Rădoi, acum îl avem pe Edi. Până la urmă tot acolo ajungem, că nu au jucătorii valoare”, a declarat fostul jucător al naționalei.

 

Mentalitatea jucătorilor României, la pâmânt, susține Marcel Răducanu. Victoria în fața Finlandei, mai degrabă norocoasă

 

Mentalitatea face o mare diferență între Muntenegru și România, susține Răducanu. Potrivit fostului jucător de la Borussia Dortmund și Steaua București.

„Cei din Muntenegru au altă mentalitate, atitudine. La meciul cu Finlanda au încercat să ajungă la finalizare în prima repriză, apoi s-au stins. Finlandezii au avut o grămadă de ocazii când puteau să înscrie. Băieții ăștia se gândesc doar la contractele de afară, să câștige bani, la manele, la gagici, la bărci, la tatuaje, la asta se gândesc ei”, a mai punctat jucătorul cu 21 de selecții și 3 goluri la națională, pentru sursa citată.

 

Denis Alibec, spulberat de Marcel Răducanu, după rușinea cu Muntenegru, 0-5 (tur-retur): „E mai gras ca mine”

 

Denis Alibec a fost principala țintă a lui Marcel Răducanu, care l-a ridiculizat pe atacant pentru lipsa de determinare și fizicul care nu corespunde cu profesia de fotbalist.

„Să îl lăsăm pe Edi, poate a fost neinspirat, dar, băi, intră pe teren, mori pentru România. Asta mă supără pe mine, dacă nu știu fotbal, măcar lupt, încerc să fac ceva. Păi vine Alibec care e mai gras ca mine, el nu aleargă, se rostogoleste. El a făcut întindere în vestiar, când și-a luat chiloții pe el.

Oricine ar veni, nu face față. Se vorbesc de sute de milioane, dar când intră pe teren nu arată nimic. Poate să vină Klopp sau Mourinho că nu au ce să facă, nu au material”, a concluzionat fostul jucător din Germania.