Ioan Becali a sărit la bătaie înainte de a intra în direct la o televiziune din România. Un invitat celebru l-a scos din minți!

Ioan Becali a fost implicat, de-a lungul timpului, în mai multe scandaluri, indiferent de conjunctura în care s-a aflat.

22 feb. 2021, 15:09
Ioan Becali a sărit la bătaie înainte de a intra în direct la o televiziune din România. Un invitat celebru l-a scos din minți!
Ioan Becali

Ioan Becali a sărit la bătaie înainte de a intra în direct la o televiziune din România. În 2020, fostul agent FIFA, acum doar consilier, a reuşit să-l transfere pe Valentin Mihăilă la Parma, iar la începutul acestui an l-a dus şi pe Dennis Man la echipa din Serie A. Ultima mutare a generat controverse, în condiţiile în care Ioan Becali a fost băgat în afacere de Gigi Becali, în ciuda faptului că Dennis Man era reprezentat de Anamaria Prodan.

Ioan Becali a sărit la bătaie înainte de a intra în direct la TV

În trecut, Ioan Becali a sărit la bătaie în culisele televiziunii Antena 3, unde urma să fie invitat alături de Cornel Vadim Tudor. Disensiunile dintre cei doi au pornit într-o pauză publicitară, iar conflictul a fost cauzat de o discuţie despre Gigi Becali. La acel moment, patronul lui FCSB se afla în conflict cu şeful Partidului România Mare. Ioan Becali şi Corneliu Vadim Tudor s-au jignit, iar moderatorii postului s-au speriat şi puţin a lipsit ca cei doi să sară la bătaie! Totul s-a liniştit după o replică a lui Cornel Vadim Tudor: „Băi, băiatule, pe tine te-aş duce la şcoala de reeducare, mă. Dacă intri tu pe mâna mea, cel mai şmecher român fac din tine!”. A fost momentul care l-a liniştit şi l-a amuzat pe Ioan Becali, scrie PlaySport.

Serghei Mizil, dezvăluire-bombă despre Ioan Becali. „Bă, vreţi să vă pun o grenadă, să vă arunc restaurantul în aer?”

Ioan Becali (68 de ani) a vorbit recent despre perioada în care a fost pozitiv cu noul coronavirus. n urmă cu o lună, Victor Becali, Ioan Becali şi rude din familie s-au infectat cu COVID-19. După ce a scăpat de virus, Giovanni a recunoscut că s-a tratat la clinica finanţatorului FCSB, Gigi Becali: „M-a ajutat vărul meu (n.r. – Gigi Becali) cu nişte medicalemnte, cu nişte perfuzii la el la clinică. Am crezut în ce mi-a spus el (n.r. – Gigi Becali), doctorul mi-a permis. Am avut nişte frisoane, nu aveam nimic. Mi-am luat sânge şi am 90 la anticorpi, e foarte bine. Media e de 40-50, la mine e bine. Nu am trăit cu teamă”, a declarat Ioan Becali în cadrul emisiunii „Sport Report”. „Eu am avut niște frisoane câteva zile, apoi m-a ajutat vărul meu (n.r. Gigi Becali) cu niște medicamente. Mi-a dat niște vitamine bune, am făcut și niște perfuzii. Cardiologul mi-a permis tot ce mi-a dat. Am făcut primul test, pozitiv, al doilea tot pozitiv, la două săptămâni distanță. Al treilea a fost negativ. Eu încă port masca, respect măsurile”, a declarat Ioan Becali.

Ioan Becali, lovitură grea în procesul cu fosta amantă! Decizie dură luată de instanţă