Judecătoare cu datorii la întreţinere, dar cu salariu de 8.000 lei pe lună

O judecătoare din Iaşi, Cerasela Cazacu, a fost dată în judecată de vecinii de pe scara de bloc din cauză că nu şi-a plătit datoriile la întreţinere de 3 ani, informează România TV.

RomaniaTV.net
18 ian. 2013, 15:35
Judecătoare cu datorii la întreţinere, dar cu salariu de 8.000 lei pe lună

Cuantumul datoriilor la întreţinere al magistratului a ajuns la 4.200 de lei. Vecinii i-au atras atenţia de mai multe ori să plătească, dar fără succes.

Relaţiile cu ceilalţi locatari au devenit şi mai tensionate după ce judecătoarea a ocupat abuziv uscătorul scării. În plus, vecinii o acuză că aruncă gunoiul menajer pe spaţiul verde din spatele blocului. Asociaţia de locatari chiar a făcut un blog în care sunt postate fotografiile cu mizeria din spatele blocului.

Un vecin a postat pe internet o filmare cu femeia isterizată că bărbatul voia să-şi usuce şi el rufele în acelaşi loc.

Femeia a fost dată în judecată chiar şi de fratele său, în luna septembrie. El a acuzat-o pe judecătoare, că a internat-o abuziv pe mama lor într-un spital pentru boli psihice. „Starea de sănătate a mamei mele s-a înrăutăţit foarte mult. Refuză să mănânce. Cred că realizează în ce situaţie se află şi vrea pur şi simplu să moară”, susţine fratele magistratului.