Judecătoarea Daniela Cimpoeru, fost preşedinte al Judecătoriei Panciu, exclusă din magistratură

Judecătoare Daniela Cimpoeru, fost președinte al judecătoriei Panciu, a fost considerată de către colegi un magistrat cu probleme grave de comportament. Judecătoarea nu era străină de amenințări și jigniri care s-au lăsat și cu intervenții ale jandarmilor. 

RomaniaTV.net
07 feb. 2020, 15:12
Judecătoarea Daniela Cimpoeru, fost preşedinte al Judecătoriei Panciu, exclusă din magistratură

Judecătoare Daniela Cimpoeru a fost exclusă din magistratură. Decizia de excludere a fost luată joi în plenul CSM. S-a decis excluderea din magistratură pentru grave abateri săvârșite în timpul exercitării profesiei.

Potrivit România TV, în 2015, judecătoarea a fost la un pas să se încaiere cu o avocată, în biroul preşedintelui Judecătoriei Panciu. Conflictul s-a stins înainte de venirea jandarmilor.

În acelaşi an, judecătoarea a fost cercetată de CSM pentru încălcarea de Codul deontologic al judecătorilor şi procurorilor. În anul 2016, magistratul s-a aflat din nou în centrul unui scandal, pentru că s-a adresat urât unui avocat. Au urmat noi verificări din partea inspecției judiciare. Din cauza problemelor comportamentale, judecătoarea a pierdut postul de președinte al unei instanțe iar acum va trebui să se reorienteze profesional.