Judecătoarea Daniela Cimpoeru, fost preşedinte al Judecătoriei Panciu, exclusă din magistratură

Publicat: Vineri, 07 Februarie 2020 17:12 // Actualizat: Vineri, 07 Februarie 2020 17:12 // Sursa: romaniatv.net

Judecătoare Daniela Cimpoeru, fost președinte al judecătoriei Panciu, a fost considerată de către colegi un magistrat cu probleme grave de comportament. Judecătoarea nu era străină de amenințări și jigniri care s-au lăsat și cu intervenții ale jandarmilor. 

Judecătoare Daniela Cimpoeru a fost exclusă din magistratură. Decizia de excludere a fost luată joi în plenul CSM. S-a decis excluderea din magistratură pentru grave abateri săvârșite în timpul exercitării profesiei.

Potrivit România TV, în 2015, judecătoarea a fost la un pas să se încaiere cu o avocată, în biroul preşedintelui Judecătoriei Panciu. Conflictul s-a stins înainte de venirea jandarmilor.

În acelaşi an, judecătoarea a fost cercetată de CSM pentru încălcarea de Codul deontologic al judecătorilor şi procurorilor. În anul 2016, magistratul s-a aflat din nou în centrul unui scandal, pentru că s-a adresat urât unui avocat. Au urmat noi verificări din partea inspecției judiciare. Din cauza problemelor comportamentale, judecătoarea a pierdut postul de președinte al unei instanțe iar acum va trebui să se reorienteze profesional.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7789
RON
19 Feb
noapte 4 °
zi 8 °
Ultimele joburi adaugate
24 H