Judecătoarea Geanina Terceanu, în stare gravă la spital, după ce a fost implicată într-un accident rutier

Geanina Terceanu, judecătoarea care a instrumentat dosarul Transferurilor şi despre care s-a spus că ar fi avut o relaţie cu Cristi Borcea, este în stare gravă la spital. Duminică seară, aceasta a fost implicată într-un accident de maşină, iar acum se află internată la secţia de terapie intensivă. 

01 mai 2017, 12:00

Accidentul a avut loc în judeţul Bacău. Aceasta se afla împreună cu iubitul său când o altă maşină i-a tăiat calea. În urma impactului, judecătoarea a suferit o fractură de sterm şi o hemoragie internă. Aceasta este în acest moment internată la reanimare, iar starea ei de sănătate este în continuare foarte gravă.

Geanina Terceanu şi fraţii Ioan şi Victor Becali au fost arestaţi, pe 20 noiembrie, de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, la solicitarea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie, care o acuzau pe judecătoare că a luat 220.000 de euro mită pentru a-i achita pe cei doi şi pe alţi şase oameni de fotbal, în dosarul Transferurilor.

Potrivit procurorilor, în 24 februarie 2009, judecătorului Geanina Terceanu, de la Tribunalul Bucureşti, i-a fost repartizat spre judecare dosarul transferurilor de fotbalişti, cauză în care Ioan Becali, Victor Becali şi Cristian Borcea, alături de alţi cinci oameni de fotbal, fuseseră trimişi în judecată pentru înşelăciune şi evaziune fiscală