Judecătoarea Geanina Terceanu voia să ASCUNDĂ MITA sub pământ, dar se TEMEA de ŞOARECI

Publicat: Sâmbătă, 28 Noiembrie 2015 12:34 // Actualizat: Sâmbătă, 28 Noiembrie 2015 12:34 // Sursa: romaniatv.net

Judecătoarea Geanina Terceanu, din dosarul fraţilor Becali, voia să ascundă banii din mită sub pământ, dar a spus că îi e frică de şoareci. Ea a fost sfătuită să bage banii într-o cutie de metal şi apoi să-i îngroape, potrivit România TV.

Mai mult, procurorii DNA susţin că o parte din mita dată pentru achitarea din dosarul transferurilor a fost dată chiar în barul de lângă casa fraţilor Becali, potrivit România TV.

Judecătoarea Geanina Terceanu, de la Tribunalul Bucureşti, care i-a achitat în Dosarul Transferurilor pe fraţii Becali, a recunoscut acuzaţiile pe care i le aduc procurorii DNA. Mărturisirea judecătoarei vine la doar o zi după ce Ioan Becali a recunoscut că i-a dat şpagă pentru a-l elibera.

Geanina Terceanu, acuzată că a cerut 220.000 euro mită pentru a da o soluție de achitare în dosarul transferurilor, a fost arestată preventiv alături de frații Ioan și Victor Becali. În dosar este urmărit penal pentru dare de mită și Cristian Borcea.

CITEŞTE ŞI Ioan şi Victor Becali, înregistraţi în DUBA POLIŢIEI. Au recunoscut că au dat MITĂ

Pe 24 februarie 2009, judecătoarei Geanina Terceanu i-a fost repartizat spre soluționare dosarul transferurilor, cauză în care Cristian Borcea, Ioan și Victor Becali fuseseră trimiși în judecată alături de alți conducători din fotbal pentru înșelăciune și de evaziune fiscală. Pe 3 aprilie 2012, Geanina Terceanu a pronunțat în dosarul respectiv o hotărâre de achitare față de toți inculpații în temeiul dispozițiilor art. 10 lit. a din Codul de procedură penală din anul 1968 — "fapta nu există".

CITEŞTE ŞI Dosarul Transferurilor, stenograme compromiţătoare. Ce a vorbit Victor Becali cu denunţătorul său

"Din probele existente la dosarul cauzei a rezultat faptul că Geanina Terceanu a primit de la inculpații Ioan și Victor Becali și de la suspectul Cristian Borcea în mai multe tranșe suma totală de 220.000 de euro. Sumele de bani primite cu titlu de mită au fost remise magistratului de către cele trei persoane fie personal, fie prin intermediar, în diferite locații din București și județele Ilfov și Ialomița. În cursul anului 2009, o parte din banii primiți au fost folosiți de Terceanu la achiziționarea unei locuințe", susțin procurorii.

Pe 12 noiembrie 2012, hotărârea de achitare pronunțată de Terceanu a fost desființată printr-o decizie a Curții de Apel București, iar inculpații condamnați la pedepse privative de libertate.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 nov 12:38
...dosarul fraţilor Becali, voia să ascundă banii din mită sub pământ, dar a spus că îi e frică de şoareci. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net Citeste si......
1
EUR
4.8338
RON
08 Apr
noapte 3 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H