Un judecător texan îşi bate cu bestialitate fiica pentru că a descărcat muzică de pe internet VIDEO

Un înregistrare video, în care judecătorul William Adams din statul american Texas este surprins bătându-şi în mod repetat copilul, o adolescentă cu dizabilităţi, a determinat declanşarea unor investigaţii ale poliţiei statale asupra sa.

RomaniaTV.net
03 nov. 2011, 13:06

William Adams, judecător în micul district Aransas şi-a lovit de 18 ori fata cu o curea în decursul a numai trei minute făcând o criză de nervi după ce şi-a surprins copilul de descărcând muzică şi jocuri de pe internet, potrivit New York Post.

 

În imagini apare şi mama fetiţei care ia cureaua de câteva ori şi loveşte, la rândul său copilul. Fata, în momentul înregistrării în vârstă de 16 ani, suferă de paralizie cerebrală. Nefiind prima dată când era victima unui astfel de tratament fata instalase o cameră video de supraveghere în camera sa. Videoclipul a fost făcut în 2004 dar fata l-a încărcat pe You Tube abia săptămâna trecută. Tatăl ei este surprins urlând: „Am să te bat fără încetare, atât sunt de supărat!”
Apoi îi strigă soţiei: „… nenorocitul de computer, ti-am zis că nu vreau să avem unul în casă, numai nenorociri aduce…!”.

Avocatul texan Richard Bianchi a confirmat presei că cel din imagini judecătorul William Adams. Înregistrarea a determinat un val de proteste online şi printre colegii de breaslă. Majoritatea celor care condamnă gestul judecătorului se întreabă ce procese de abuz sau molestare asupra copiilor a condus judecătorul în ultimii ani.