Judecătorii au anulat în instanţă acuzaţiile din dosarul DNA în care sunt acuzaţi doctori renumiţi de la Floreasca VIDEO

Lovitură dură încasată de procurorii DNA. Judecătorii au anulat în instanţă acuzaţiile dintr-un megadosar, în care sunt cercetaţi doctori renumiţi de la Spitalul Floreasca, din Capitală.

08 iun. 2017, 13:57
Judecătorii au anulat în instanţă acuzaţiile din dosarul DNA în care sunt acuzaţi doctori renumiţi de la Floreasca VIDEO

Vorbim despre ancheta privind secția de Arși, unde este cercetat și profesorul Ioan Lascăr. Două instanțe au respins cererea de luare a unei măsuri preventive față de compania Gemedica, cea care a vândut celebra barocameră, în unul dintre cazuri judecătorii notând că fapta nu există. Decizia vine ca o lovitură pentru DNA care se pregătea să trimită rechizitoriul în instanță.

 

Avocat Viorel Mocanu: „Concluzia la care au ajuns toti acesti judecatori este ca nici la acest moment acestia nu au oferit suficiente indicii cu privire la principala infractiune. Judecătorii spun negru pe alb ca nu au oferit suficiente indicii cu privire la savarsirea acestei fapte”. 

Citeşte şi: Medici de la Spitalul Floreasca, inclusiv chirurgul Ioan Lascăr, urmăriţi penal pentru finanţarea Secţiei de Arşi

Mai mulţi medici şi foşti şefi ai Spitalului de Urgenţă Floreasca, inclusiv chirurgul Ioan Lascăr, sunt urmăriţi penal de procurorii DNA pentru abuz în serviciu cu consecinţe extrem de grave. Cercetările au loc în legătură cu cheltuielile şi inaugurarea Secţiei de Mari Arşi a Spitalului Floreasca.

Citeşte şi: Ioan Lascăr, primele declaraţii după ce a fost sub acuzaţie de abuz în serviciu: „Chiar era necesară o clarificare a situaţiei”