Judecătorii au decis. Agresorul din tramvaiul 41 trebuie să dea 7.700 de lei pe înţepătură

Cătălin Nistor, bărbatul care a înţepat cu acul mai multe femei în tramvaiul 41 din Capitală în luna ianuarie a acestui an, a fost obligat, joi, de Judecătoria Sectorului 6 să plătească despăgubiri de 7.700 de lei fiecăreia dintre cele opt femei pe care le-a agresat la începutul acestui an.

RomaniaTV.net
15 iun. 2012, 07:36
Judecătorii au decis. Agresorul din tramvaiul 41 trebuie să dea 7.700 de lei pe înţepătură

Condamnarea la un an şi zece luni de închisoare cu suspendare sau faptul că agresorul a fost imediat părăsit de soţie după arestarea sa nu au fost pedepse suficiente pentru cele opt victime ale sale. Acestea au continuat în civil procesul contra celui care le-a atacat în luna ianuarie a acestui an, iar în cele din urma Judecătoria Sectorului 6 a decis ca Nistor să le achite despăgubiri tinerelor, scrie cancan.ro.

Astfel, barbatul de 38 de ani va trebui să plătească în total 61.600 de lei, adică 7.700 de lei pentru fiecare dintre victimele sale.

Maniacul din tramvaiul 41 a stârnit o adevărată isterie printre călători, după ce a început să înţepe cu un ac femeile care i se păreau atrăgătoare. Cazul a devenit cunoscut după ce o tânără a postat pe internet o fotografie cu el.

Fata care circula cu tramvaiul 41, în cartierul Drumul Taberei, a fost înţepată în spate cu un ac de o persoană neidentificată, în dimineaţa zilei de 5 ianuarie. Fata a reuşit să-l fotografieze pe bărbat, după care a depus reclamaţie la polţie.

Mai multe femei au spus că au fost agresate de aceeaşi persoană, recunoscându-l din fotografii.

Fata venea dinspre magazinul Billa din Drumul Taberei spre Lujerului şi, la un moment dat, a simţit o înţepătură în spate. În stare de şoc a reuşit să-i facă poze bărbatului.

„Această persoană a urcat în spatele ei, odată cu ea la staţia de la Billa Drumul Taberei. Apoi a simţit o înţepătură tare în piciorul drept. Când s-a uitat în spate, era această persoană. El avea o bască în mână pe care a aruncat-o într-o pungă, apoi se chinuia să arunce ceva ce părea lipit de podul palmei. Prietena mea a coborat la staţie Pod Ciurel de unde am luat-o eu cu maşina. A sunat la 112 şi i s-a zis să facă plângere”, a spus Florin, prietenul fetei.

Mesajul a fost postat pe reţelele de socializare şi pe forumuri, astfel încât bărbatul să poată fi identificat şi pedepsit mai repede.