Judecătorul bătăuș care a participat la Master Chef s-a sinucis într-o manieră extrem de chinuitoare

Eveniment șocant în București. Tensiunile angajaților din sistemul judiciar ating cote alarmante. Astfel, magistrații, neexaminați psihologic periodic, încep să se sinucidă. 

02 dec. 2022, 08:38

Judecătorul Gabriel Apostol s-a sinucis într-un mod extrem de chinuitor. Magistratul și-a injectat benzină în vene. El a ajuns în stare gravă la SJU Pitești. Din nefericire, medicii nu au avut ce să-i mai facă. În timp ce era transportat către Spitalul Floreasca, din Capitală, s-a stins din viață.

În primă fază, cadrele medicale l-au stabilizat și intubat pe magistrat. În plus, au luat legătura cu medicii din București, pentru a-l transfera. Au primit OK-ul, dar judecătorul din Argeș a murit în drum spre București.

Încă nu se știe de ce judecătorul a recurs la gestul extrem, însă există speculații potrivit cărora presiunile legate de locul de muncă și conflictele din familie i-ar fi pus capac.

 

Trecutul controversat al judecătorilor din România care s-au sinucis

 

Totuși, nu a fost prima dată când judecătorul a recurs la un astfel de gest. De-a lungul timpului Gabriel Apostol a fost prezentat în presa locală în diverse ipostaze mai puțin firești. În trecut, magistratul a agresat polițiști pe stradă, și-a bătut soția și a participat la concursul culinar de la Pro TV, Master Chef.

Gabriel Apostol nu e singurul judecător din Pitești care s-a sinucis, de curând. În urmă cu patru ani de zile, judecătoarea Gabriela Iordache și-a luat zilele, după ce a înghițit clor și detartrant, substanțe utilizate pentru uz casnic, extrem de toxice. Până în prezent, nu au fost identificate motivele pentru care magistratul a decis să se sinucidă. Apropiații Gabrielei Iordache au dezvăluit că aceasta avea o relație foarte bună cu soțul și copiii. Judecătoarea a lăsat un bilet de adio, prin care a anunțat că se va sinucide, însă fără a preciza motivul.