Judecătorul Caius Lăzărescu a fost găsit fără suflare la domiciliul său. Avea 49 de ani şi a suferit un infarct

Judecătorul arădean Caius Lăzărescu, 49 de ani, a fost găsit fără suflare la domiciliul său. Magistratul activa în ultimii ani la Reşiţa, la Tribunalul Caraş Severin.

05 sept. 2022, 20:53
Judecătorul Caius Lăzărescu a fost găsit fără suflare la domiciliul său. Avea 49 de ani şi a suferit un infarct

Judecătorul arădean, Caius Lăzărescu, în vârstă de 49 de ani a fost găsit mort în locuința sa. Cauza probabilă a decesului o constituie un infarct miocardic sau un atac vascular cerebral (AVC).

Un amic al judecătorului a dat alarma după ce magistratul nu a mai răspuns la telefon nici prietenilor nici rudelor.Ajuns la domiciliul magistratului, amicul său l-a găsit fără suflare și a anunțat organele abilitate.

Priveghiul va avea loc în această seară și mâine la Capela din cimitirul ortodox din Aradul Nou, de la 18:00, iar înmormântarea va avea loc miercuri, la ora 14:30. Caius Lăzărescu a fost judecător la Secția Penală a Tribunalului Arad, asta după ce a absolvit Liceul „Elena Ghiba Birta” din Arad, apoi al facultății de drept.

Doliu în lumea filmului. Actorul Ashvin Luximon a murit la vârsta de 38 de ani din cauza unui anevrism
Caius Lăzărescu a fost numit, la data de 1 noiembrie 1997, judecător la Judecătoria Chișineu Criș. Din data de 4 ianuarie 1999, s-a transferat judecător la Judecătoria Arad.

Din 21 noiembrie 2011, Caius Lăzărescu a fost promovat judecător la Tribunalul Arad, desfășurându-și activitatea în cadrul secției penale până la data de 15 august 2018, când a fost delegat judecător la Tribunalul Caraș Severin, în cadrul secției penale, iar din 1 Decembrie 2018 s-a transferat efectiv la Tribunalul Caraș Severin, fiind ales membru în colegiul de conducere al Tribunalului Caraș Severin pentru un mandat de 3 ani, începând cu data de 12 decembrie 2018., scrie Specialarad

Mașina incendiată în trecut

În anul 2005, magistratul Caius Lazarescu, din cadrul Tribunalului Arad pe atunci, a avut parte de o surpriza total neplacuta. In timp ce se afla la o nunta organizata in Hotelul Coandi din Arad, masina cu care s-a deplasat pana acolo a fost incendiata. „Este vorba despre o mana criminala care a provocat in mod intentionat incendiul”, declara atunci Catalin Popescu, seful Biroului de presa al IGP.

Doliu în echipa „Visuri la cheie”: a murit după ce a luptat cu o boală nemiloasă! „Anul trecut ne întâmpina cu lacrimi de bucurie!”
Autoturismul a fost un luxos Audi A6, inmatriculat pe numele mamei judecatorului, dar folosit in fapt de magistratul Lazarescu. A fost incendiat, stropit cu un lichid inflamabil, potrivit martorilor oculari, de catre un barbat care s-a tot invartit pe langa autoturismul parcat in fata hotelului. Cand masina a fost cuprinsa de flacari, barbatul a fost vazut la volanul unui Ford negru care a demarat in forta. S-a intamplat dupa miezul noptii. Flacarile au fost stinse chiar de proprietarii masinii inainte de sosirea pompierilor, masina fiind distrusa aproape in intregime.