Doliu în lumea filmului. Actorul Ashvin Luximon a murit la vârsta de 38 de ani din cauza unui anevrism

Lumea filmului este în doliu. Actorul Ashvin Luximon, starul din EastEnders, care a apărut în 146 de episoade, a murit la vârsta de 38 de ani. În serialul produs de BBC, Luximon l-a interpretat pe Asif Malik.

28 aug. 2022, 08:24
Doliu în lumea filmului. Actorul Ashvin Luximon a murit la vârsta de 38 de ani din cauza unui anevrism

Actorul a murit pe 23 iulie din cauza unui anevrism, a anunțat familia sa, potrivit Sky News. Personajul său, care a apărut în 146 de episoade din lunga telenovelă BBC, EastEnders între 1999 și 2003, a fost prieten de școală cu Martin Fowler, cei doi intrând adesea în probleme împreună.

Citește și Faimoasa creatoare de modă Hanae Mori a murit la 96 de ani. A creat rochia de mireasă a împărătesei Japoniei

Familia actorului a creat o pagină de internet pentru a-i aduce un omagiu.

„Acest site este un omagiu adus lui Ash, care a decedat pe 23 iulie 2022, din cauza unui anevrism. Moartea neașteptată a lui Ash ne-a lovit pe toți din greu, dar vrem să ne facem timp să ne amintim de spiritul său mai mare decât viața. A iubit și a fost iubit de atât de mulți. Cânta o melodie de karaoke bună și avea o voce suficient de puternică pentru a fi auzită din spațiu. A adus râsete și cele mai bune îmbrățișări”, scrie pe pagina artistului.

Ultima sa apariție în serialul EastEnders a fost în octombrie 2003, când personajul său a primit rezultatele de la bacalaureat și a plecat pentru a merge la facultate.

Ashvin Luximon, care era din Enfield, nordul Londrei, a mai apărut în Grange Hill și în serialul TV Hope and Glory.

Înmormântarea sa a avut loc pe 11 august, iar prietenii și familia au fost rugați să „poarte culori pentru a-i sărbători viața așa cum și-ar fi dorit el”.

Iar în loc de flori, cei îndurerați au fost rugați să facă donații pentru organizații de caritate.

Fotografiile de pe site-ul de omagiere includ actorul prezent la o nuntă, o fotografie de la începutul școlii secundare și o imagine recentă alb-negru a actorului într-un cadru cu o lumânare cu ulei arzând în memoria sa.

Citește și Actriţa Anne Heche a murit la o săptămână după ce a fost rănită grav într-un accident de maşină. Este doliu în lumea filmului