Judeţul Brăila, grav afectat de NINSOAREA ABUNDENTĂ. Sinistraţii au rămas fără alimente

În Brăila, judeţ aflat sub stare de alertă, militarii au intervenit pentru a scoate zăpada din curţi. E o luptă contra cronometru pentru că viscolul va lovi din nou această zonă. Oamenii din localitatea Făurei au rămas fără alimente pentru că stocurile de pâine şi apă s-au terminat şi nimeni nu a ajuns încă la oamenii de acolo, informează România TV.

28 ian. 2014, 15:11
Judeţul Brăila, grav afectat de NINSOAREA ABUNDENTĂ. Sinistraţii au rămas fără alimente

Oamenii din localitatea Făurei sunt în continuare disperaţi pentru că nu există nicio şansă ca transporturile de alimente să ajungă la ei. Asta din cauza drumurilor care sunt în continuare impracticabile.

S-au deszăpezit câteva şosele, însă problemele cele mai mari sunt la marginea localităţilor unde casele sunt practic îngropate sub zăpadă. Nămeţii măsoară până la trei metri.

Citeşte şi Duşa, la Buzău: În două localităţi izolate vor ajunge elicoptere cu medici care vor rămâne acolo VIDEO

În judeţul Brăila, peste 300 de soldaţi au intevenit pentru a-i ajuta pe oameni să îşi deszăpezească casele. Mai mult, Ministerul Apărării a pregătit două elicoptere care să execute misiuni de recunoaştere aerină şi evacuare medicală în judeţele Brăila, Buzău şi Vrancea.

ANM a emis o avertizare de cod portocaliu de viscol pentru perioada 29 ianuarie, orele 06.00- 23.00, valabil pentru 14 judeţe, inclusiv Capitală, în timp ce 11 judeţe se vor afla sub incidenţa unui cod galben de viscol.

Citeşte şi Traficul feroviar, deschis pe toate magistralele, cu restricţii pe zece linii. Vezi TRENURILE ANULATE