Judeţul Ialomiţa este blocat. Atât drumurile naţionale, cât şi trei linii ferate sunt închise

Publicat: Marţi, 14 Februarie 2012 12:30 // Actualizat: Marţi, 14 Februarie 2012 16:59 // Sursa: România TV

După ultimele ninsori, Ialomiţa este din nou un judeţ blocat. Toate drumurile naţionale şi 11 drumuri judeţene au fost închise.

Oamenii sunt disperaţi. De două zile Ialomiţa a pierdut legăturile cu restul ţării. Spre sinistraţii îngropaţi în zăpadă de mai bine de o săptămână a ajuns doar o parte din ajutoare. Camioanele încărcate cu alimente nu au răzbit spre cele mai izolate sate. 60 de localităţi sunt în continuare rupte de lume, iar oamenii trăiesc în case transformate în buncăre de zăpadă.

În Ialomiţa nu se ajunge nici cu trenul. De o săptămână, trei linii de cale ferată sunt închise. În timp ce oamenii se luptă cu nămeţii, autorităţile îşi fac griji din cauza inundaţiilor şi asta pentru că barajul de la Dridu funcţionează doar la jumătate din capacitate, din cauza unor lucrări de modernizare care vor fi gata abia peste 6 luni.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 feb 13:00
Răspunde | Votează email -1 email
IONESCU
este adevarat natura este suparata pe noi dar, locuitorii din malu rosu pe primarul Neagu care in loc sa pastreze banii bugetului local pentru situatii critice organizeaza petreceri in luna august unde invite cantareti scumpi gen Irina Loghin si multi altii ,taraf tiganesc de inebunim toata noaptea .Cu ce bani ? Proverbul spune ca vara se face sania si iarna caruta .
1
EUR
4.8582
RON
21 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H