Julia Jianu a ajuns pe mâna unui chirurg estetician. Vezi ce intervenţie a suferit

Julia Jianu şi-a luat inima în dinţi şi a trecut pentru prima dată pragul unui cabinet de chirurgie estetică, pentru a-şi corecta micile imperfecţiuni ale feţei.

RomaniaTV.net
03 iun. 2013, 14:28
Julia Jianu a ajuns pe mâna unui chirurg estetician. Vezi ce intervenţie a suferit

Julia Jianu a ajuns şi ea pe scaunul unui chirurg estetician. Fosta componentă a trupei Sexxy a decis să scape de semnele inevitabile ale trecerii timpului şi să-şi ajusteze cearcănele şi pomeţii. Dacă majoritatea vedetelor optează pentru botox, Julia a preferat injectarea de grăsime proprie, la cabinetul medicului care se ocupă şi de Cătălin Botezatu.

„Mi-a luat ceva timp până m-am decis unde să merg şi la ce metodă să apelez, ştiam că şi Cătălin Botezatu şi-a lăsat faţa pe mâna dr. Morad şi, cum el e un etalon de frumuseţe masculină la vârsta lui, am apelat la medicul care-l îngrijeşte şi sunt foarte încântată de rezultat. Arăt exact aşa cum mi-am dorit”, a declarat Julia pentru Wowbiz.

Intervenţia a fost simplă, minim invazivă şi fără durere, iar Julia şi medicul ei sunt foarte mulţumiţi de rezultate.

Medicul Morad a explicat că umplerea cearcănelor prin transfer autolog de grăsime este o intervenţie minim invazivă, relativ simplă şi cu efecte spectaculoase de întinerire şi de îmbunătăţire a aspectului general al feţei.

„Julia avea o faţă prea slabă şi asta a fost metoda ideală pentru ea. Marele avantaj al transferului autolog de grăsime este faptul că se foloseste o substanţă naturală, parte a fiecăruia dintre noi, care nu poate fi respinsă şi care de obicei este prezentă în abundenţă. O parte din cantitatea de grasime injectată este lent absorbită de organism, dar aveţi posibilitatea să repetaţi operaţiunea până la satisfacţia deplină. De obicei pentru menţinerea de lunga durată a rezultatelor sunt necesare doua astfel de intervenţii”, a declarat dr. Morad.