Julia Jianu este HĂRŢUITĂ de FANTOME: „Exista o prezenţă acolo. Am crezut că mor!”

Julia Jianu este printre puţinele artiste care au fost urmărite ani la rând de acelaşi ghinion. Credincioşii din lumea întreagă spun că fantomele nu există, dar artista noastră pare să contrazică regula. Pasionată de minunăţiile Austriei, dar şi de ospitalitatea localnicilor dintr-o anumită parte a ţării, Julia Jianu şi soţul său au mers ani la rând pe aceleaşi meleaguri. Din păcate, cei doi au avut ghinionul să se cazeze într-o pensiune, care ar fi fost bântuită de fantome.

RomaniaTV.net
19 feb. 2015, 13:26
Julia Jianu este HĂRŢUITĂ de FANTOME: „Exista o prezenţă acolo. Am crezut că mor!”

Julia Jianu a povestit recent o întâmplare care a cutremurat pe toată lumea. Mai exact, cântăreaţa a povestit în cadrul unei emisiuni tabloid cum ani la rând a fost hărţuită de fantome şi reptilieni.

Fiind plăcut surprinsă de peisajul mirific din Austria, Julia Jianu şi soţul ei au decis să meargă aproape în fiecare an în acea locaţie. Cum în atâţia ani s-au împrietenit cu localnicii, Julia Jianu a dorit ca de fiecare dată când revenea în Austria să stea la aceeşi pensiune. Din păcate, pensiunea se pare că era bantuită de fantome, deorece pe acel pământ a fost un război, lucru care nu a dernjat-o pe artistă, deşi a fost la un pas de moarte. Mai mult decât atât, Julia Jianu a povestit că tot în aceeaşi locaţie a fost vizitată şi de reptilieni.

Julia Jianu, FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ la TV FOTO

„Exista o prezenţă acolo. Eram şi cu Bogdan, dar prezenţa aia şi-a făcut apariţia. Şi unde crezi? La mine. Am crezut că mor. În al doilea an am zis că nu mai merg. Am mai mers. Iar a venit. Şi uite aşa în fiecare an, până am zis că eu nu mai vreau să vin la entitatea asta că mă distruge.

Voia să-mi transmită ceva, voia să îmi spună ceva, habar nu am. În locul în care a fost ridicată pensiunea s-a ţinut o luptă… nu ştiu ce război. Au murit nişte oameni acolo. La noi se fac toate slujbele astea prin care spiritul aare timp să plece în ceruri. pe când afară chestiile astea nu prea se fac şi multe spirite rămân pe pământ.

Reptilienii sunt, de fapt, nişte oameni care trăiesc printre noi, dar în care s-au implementat nişte pui de extratereştri. Privirea este puţin alunecoasă, aşa ca de reptile, şi sunt în funcţii mari. Sunt oameni foarte puternici, cu mulţi bani. În reptilieni aş crede, pentru că sunt foarte mulţi oameni care au o putere foarte mare, care au un dar extraordinar şi o deşteptăciune ireală”, a declarat Julia Jianu pentru Click!.

Citeşte şi  Julia Jianu, mai fericită ca niciodată! A aflat că va fi mămică de băiat