Julie Gayet, amanta preşedintelui Francois Hollande, se mută la Palatul Elysee

Francois Hollande atrage din nou interesul publicului, dar nu cu chestiuni de politică, ci cu unele amoroase. Astfel, presa franceză face din nou dezvăluiri despre relaţia ascunsă a şefului statului cu actriţa Julie Gayet care, după toate aparenţele, ar urma să se mute la Elysee.

23 apr. 2015, 16:08
Julie Gayet, amanta preşedintelui Francois Hollande, se mută la Palatul Elysee

După ce revista Closer a dezvăluit relaţia lui clandestină cu actriţa Julie Gayet, preşedintele Francois Hollande a adoptat o atitudine mai discretă în ceea ce priveşte viaţa sa privată. Acum însă, Hollande „loveşte din nou”, surse de la Elysee dezvăluind că, de ceva timp încoace, e mare forfotă cu mutări de mobilier şi amenajări la Palat, unde ar urma să se mute actriţa, dezvăluie revista VSD.

„Julie Gayet se mută la Elysee”, dezvăluie publicaţia franceză. S-a mai aflat că ea va avea la dispoziţie trei funcţionari ai Poliţiei franceze care îi asigura securitatea. Actriţa îşi continuă viaţa profesională, iar profesia ei de producător de filme îi ocupă mult timp. Cu toate acestea, ea a acceptat de curând şi un rol, ca actriţă, oferit de Pascal Elbe.

Citeşte şi Francois Hollande, prins cub AMANTA la Palatul Elysee

VSD mai că, pentru a confirma prezenţa sa la Elysee, în apartamentele reşedinţei prezidenţiale „işi fac apariţia piese noi de mobilier” din „patrimoniul oferit de Mobilierul naţional”. Toate aceste manevre seamănă cu o mutare pas cu pas a actriţei la reşedinţa prezidenţială. Mulţi se gândesc însă şi la o „oficializare” a relaţiei preşedintelui Hollande – celibatar convins – cu tânăra actriţă.