Julio Iglesias, reținut pe aeroport, în Republica Dominicană. Artistul călătorea cu 42 de kilograme de mâncare în valiză

Julio Iglesias a rămas fără 42 de kilograme de mâncare pe aeroportul Punta Cana din Republica Dominicană după ce vameșii i-au inspectat bagajul.

17 ian. 2024, 19:19
Julio Iglesias, reținut pe aeroport, în Republica Dominicană. Artistul călătorea cu 42 de kilograme de mâncare în valiză
Julio Iglesias, reținut pe aeroport, în Republica Dominicană. Artistul călătorea cu 42 de kilograme de mâncare în valiză

Celebrul Julio Iglesias a fost oprit la aeroport, iar în valiza cântărețului, autoritățile din Republica Dominicană au găsit 42 de kilograme de alimente, anunță ilfattoquotidiano.it.

Citește și: Cum arată adevăratul Ronaldo la 46 de ani! Fostul fotbalist s-a logodit cu un model de 32 de ani FOTO

Julio Iglesias, reținut pe aeroport, în Republica Dominicană

Incidentul datează din 10 ianuarie și, potrivit relatărilor din cadrul unei emisiuni din Spania, oficialii aeroportului Punta Cana i-au contestat greutatea bagajului din cauza cantității considerabile de alimente transportate. În interiorul trolerului ar fi fost găsite produse precum legume, fructe și carne. După ce valiza a fost golită, mâncarea a fost imediat analizată de autoritățile locale, care au descris ulterior „detenția temporară” a artistului drept o „neînțelegere”.

Chiar și ministrul agriculturii, Limber Cruz López, a intervenit în această chestiune, explicând motivele controlului la fața locului: „Nu este o măsură împotriva lui. Avem o alarmă și avem o supraveghere foarte puternică în toată țara. Motivul este atacul dăunătorilor de fructe”. Este vorba de musca mediteraneană a fructelor, un dăunător agricol, de care oamenii încearcă să se protejze pe cât posibil, dată fiind și încercarea oamenilor de a introduce alimente în regiune.

„Nu este o măsură ad personam, ci o chestiune de control normal”

, a precizat ministerul, explicând că, pentru a combate infestarea micului animal, se fac controale mai stricte.

Cu toate acestea, nu este pentru prima dată când Julio Iglesias transportă provizii abundente dintr-o țară în alta. Surse apropiate ale artistului confirmă că el efectuează acțiuni similare de fiecare dată când pleacă din orașul său, Madrid.

Citește și: Un român a fost prins în aeroport în timp ce încerca să ducă în Toronto sarmale congelate. Fiica bărbatului este șocată: „Totul ca să putem respecta tradiția de Crăciun”