Julio Iglesias va concerta la Bucureşti, pe 30 iunie

Cântăreţul spaniol Julio Iglesias va include România în turneul său mondial de anul acesta ("2012 World Tour") şi va susţine un concert la Zone Arena din Bucureşti, pe 30 iunie, informează organizatorii, Project Events.

RomaniaTV.net
14 feb. 2012, 06:37
Julio Iglesias va concerta la Bucureşti, pe 30 iunie

În urmă cu câteva luni, vestea despre retragerea de pe scenă a marelui artist întrista fanii. După îndelungi discuţii şi negocieri, Julio Iglesias a acceptat să includă şi Bucureştiul în turneul său mondial de anul acesta („2012 World Tour”), ce ar putea fi şi ultimul pentru din cariera sa. Astfel, fanii din România, dar şi din ţările vecine au ocazia să îl asculte live pe 30 iunie, la Zone Arena, de la ora 20.00, într-un spectacol grandios.

Julio Jose Iglesias De La Cueva, cunoscut lumii întregi ca Julio Iglesias, s-a născut în Madrid, pe 23 septembrie 1943. Dacă în 1960, Julio Iglesias studia dreptul şi juca fotbal pentru Real Madrid, trei ani mai târziu, cele două posibile cariere creionate au devenit imposibile din cauza unui accident de maşină în urma căruia a rămas paralizat pentru o lungă perioadă de timp. Fulminanta carieră muzicală a artistului a început în spital, când a primit o chitară de la medicul care îl îngrijea. Cu ajutorul muzicii şi al familiei, Julio Iglesias a reuşit să se recupereze fizic, iar în 1968 a câştigat Benidorm International Song Festival, cu melodia „La vida sigue igual”, care mai târziu a fost folosită în filmul cu acelaşi titlu, bazat pe povestea vieţii artistului. După ce în 1970 a reprezentat Spania la Eurovision, unde a câştigat locul al patrulea, cariera lui Julio Iglesias a luat amploare.

În cei peste 40 de ani de carieră, Julio Iglesias a reuşit să vândă peste 300 milioane de discuri în întreaga lume, înregistrate în peste 14 limbi străine. Potrivit Sony Music Entertainment, Julio Iglesias se află în topul celor mai bine vânduţi 15 artişti din istorie.

Preţurile biletelor pentru concertul din 30 iunie sunt următoarele: 900 de lei (categoria VIP – loc în primele trei rânduri şi acces la zona de catering), 600 lei (categoria Diamond), 425 de lei – (categoria Platinum), 300 de lei (categoria Golden), 150 de lei (Gazon A – fără loc) şi 100 de lei (Gazon B – fără loc).

Biletele se găsesc, din data de 15 februarie, în Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, librăriile şi chioşcurile Adevărul, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Librăria Eminescu, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor, Staţia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, myticket.ro, bilete.ro.