Jull Nicu s-a stins din viaţă acasă, la 53 de ani. Artiştii din România sunt în stare de şoc

Moartea cântărețului de muzică populară Iulian Nicu, cunoscut drept Jull Nicu a picat ca un trăsnet asupra celor care l-au cunoscut. Prezentator la postul de televiziune Etno TV, acesta a murit răpus de o boală incurabilă.

26 aug. 2023, 13:22
Jull Nicu s-a stins din viaţă acasă, la 53 de ani. Artiştii din România sunt în stare de şoc

Iulian Niculae, sau Jull Nicu cum îl știau toți artiștii, s-a stins din viață la doar 53 ani. Actorul, cântărețul și prezentatorul tv a pierdut lupta cu o boală cruntă și s-a stins din viață acasă. Artiștii și cei care i-au fost colegi sunt în stare de șoc, scrie Star Popular.

Jull Nicu a fost unul dintre cei mai iubiți prezentatori Etno TV, acolo unde publicul îl aprecia pentru umorul și pozitivismul cu care a prezentat matinalul vreme de 10 ani. Viața actorului s-a schimbat, însă, radical odată cu încetarea colaborării cu postul Etno. În urmă cu doi ani, Jull anunța că trece prin momente mai puțin plăcute, confruntându-se cu probleme de sănătate. A fost operat de colecist și era de nerecunoscut, slăbise 24 kg: „Bună dimineața! Vă mulțumesc pentru sprijin, încurajări și prietenie. Nu am realizat că am atâția oameni minunați alături de mine. Mesajele și telefoanele voastre au fost cel mai bun medicament. Sunt bine și urmează recuperarea. Stimă și respect pentru toți! Vă pup!”, mărturisea Jull.

Regretatul Jull Nicu de la Etno TV, de nerecunoscut înainte să moară. Măcinat de o boală nemiloasă, artistul era complet transfigurat
Acum, actorul și prezentatorul tv s-a confruntat cu o altă boală nemiloasă, cancer la pancreas. Din păcate, artistul s-a stins din viață. A murit acasă, alături de familia lui, pentru că nu suporta să fie internat. Artista Laura Haidău, care are o relație extrem de apropiată de familia regretatului prezentator, ne-a povestit printre lacrimi teribila veste.

 

”Sunt momente foarte grele. Nu știu ce să zic, nu-mi găsesc cuvintele. Pentru noi, omul și cumătrul Jull a fost și va rămâne permanent în sufletul și în familia noastră. A făcut parte din viața noastră de peste două decenii, pe mine m-a ajutat necondiționat încă de la începuturile mele. E o durere imensă! Nu a vrut să arate nimănui că e bolnav și noi am sperat că va fi bine.

Vorbeam cu a mea cumătră în fiecare zi, o încurajam, speram și ne rugam la Dumnezeu în fiecare zi. Dar… asta este. Nu a vrut niciodată să stea la spital, voia acasă. Nu a fost absolut deloc internat. A murit lângă familia lui, lângă cei apropiați. I-a lipsit mult, mult publicul, de acolo se încărca și în momentul în care a aflat de boală s-a consumat și mai mult și suferea. În orice caz, familia lui a făcut tot ce s-a putut face. Doamne ajută tuturor, aveți grijă de voi!”, a declarat Laura Haidău, pentru Star Popular.

 

Jeny Nicolau este șocată de pierderea celui alături de care a jucat și într-un film. Actrița regretă că de când a aflat că Jull era bolnav, nu l-a sunat, de teamă ca nu cumva să-l deranjeze.

”E foarte greu de vorbit despre un om la trecut. El era un actor foarte bun, am făcut un serial de televiziune scris de el, au fost momente extraordinar de frumoase. Este o pierdere foarte mare pentru umorul românesc, avea un umor extraordinar, și-a iubit mult publicul, și-a adorat familia excepțională. L-am respectat, l-am iubit, chiar am colaborat într-un mod extraordinar de frumos, în toate emisiunile lui oamenii se simțeau bine și își doreau să revină. Din momentul în care am aflat că este bolnav, am văzut o poză cu el, era de nerecunoscut, slăbise foarte tare.

Doliu în lumea televiziunii. Prezentatorul-cântăreț Jull Nicu s-a stins din viață, răpus de o boală nemiloasă. Colegii de scenă sunt în doliu

Nu mi-a vorbit niciodată de suferința lui, nu cred că un om puternic ca el putea să se dea bătut și să spună că e bolnav. Încercăm ca tot ceea ce trăim noi zi de zi să nu arătăm publicului, suferințele noastre sau problemele din familie. Îmi place să spun că a plecat doar fizic, îmi pare nespus de rău, am să-l port în rugăciunile mele.”, a mărturisit Jeny Nicolau pentru Star Popular.

Lavinia Tîrzianu i-a fost colegă lui Jull la matinalul de la Etno. ”Tata Jull” îl striga iar de când proiectul a fost scos din grila televiziunii, cei doi prezentatori au luat-o pe drumuri diferite.

”Este un șoc, nu știu dacă sunt eu în măsură să vorbesc. Întâmplarea face că aseară am avut un spectacol la Scornicești și chiar aminteam de începuturile mele și de cum m-am lansat în Etno tv, în compania actorului și prezentatorului Jull. Îmi pare rău că după plecarea dumnealui de la Etno nu am mai păstrat legătura, deși mi-a prezentat și nunta.

Pentru mine, atât dumnealui cât și familia, rămân în sufletul meu cu sinceritate și aceeași prețuire. Dumnezeul să-l odihnească în pace, sunt șocată de această veste, mult prea tânăr a plecat… Putere și multă tărie pentru Cristina, soția lui, ei au trăit cu adevărat o poveste de dragoste frumoasă.”, a mărturisit Lavinia Tîrzianu.

Cu Gheorghe Turda s-a întâlnit  ultima oară înainte de Paște, însă Jull Nicu nu i-a mărturisit că ar avea vreo problemă de sănătate. „Am fost adesea la el, la emisiunea pe care el o prezenta la Etno, era si actor de profesie, un coleg tare cumsecade, săritor, a ajutat colegii la greu si în problemele personale. Am împărțit cu el și un miel de Paște, primit de la o rudă din Maramureș, ne-am întâlnit pe o soșea și i l-am dat din portbagaj”, a dezvăluit, în exlcusivitate pentru Playtech Știri, Gheorghe Turda.

Interpretul de muzică populară a adăugat că Jull Nicu, pe numele său real, Iulian Nicolae, are un fiu, băiatul său deține un local în Capitală.

„Știu că are un fiu, care deține un local, prin București. Am și fost pe la el. Nu știu de ce s-a prăpădit atât de repede, cred că i s-a declanșat o boală galopantă, a ascuns că e bolnav. Dumnezeu să-l ierte!”, ne-a declarat, în exclusivitate, artistul.