Regretatul Jull Nicu de la Etno TV, de nerecunoscut înainte să moară. Măcinat de o boală nemiloasă, artistul era complet transfigurat

Jull Nicu, pe numele său real Iulian Nicolae, s-a stins la doar 53 de ani, după ce, în ultimele luni, a dus o luptă teribil de grea şi de epuizantă cu o boală necruţătoare. Suferinţa a lăsat urme adânci pe faţa şi pe trupul artistului pe care românii l-au urmărit ani la rând la Etno TV.

26 aug. 2023, 13:11

Actorul Valeriu Pavel Dan, fostul coleg de matinal al lui Jull, a făcut publice câteva poze cu acesta din urmă, cu câteva săptămâni înainte de a se stinge.

Jull Nicu de la Etno TV, de nerecunoscut înainte să moară

După cum lesne se poate observa, Jull Nicu este complet schimbat. Lipsa câtorva zeci de kilograme este mai mult decât evidentă, iar faţa lui, altădată zâmbitoare, şi-a pierdut şi zâmbetul, şi strălucirea. Din părul bogat cu care altădată se mândrea, nu a mai rămas nimic, cel mai probabil căderea completă a părului fiind un efect al chimioterapiei.

Timp de un deceniu, Jull a prezentat alături de actorul Valeriu Pavel Dan matinalul „Puiu şi Jul” de la Etno TV.

De asemenea, în luna mai a acestui an, cu doar trei luni înainte de dispariţia prematură, Jull a fost socru mare. Nunta a avut loc în judeţul Giurgiu, iar la eveniment a participat, printre alţii, şi cumătra sa, renumita artistă suceveancă Laura Haidău. Artista a făcut publică o poză de la nuntă şi, după cum se poate observa, semnele suferinţei se instalaseră deja pe faţa regretatului Jull.

 

A fost prezentatorul matinalului de la Etno TV și a lucrat la sitcom-ul de comedie „Moroflencii” alături de partenerul său Puiu, dar și de alte nume importante din lumea folclorului.

Moartea lui Jull Nicu a provocat o undă de şoc printre colegii de breaslă

Colegii de breaslă ai lui Jull Nicu sunt împietriți de durere, după ce au aflat de moartea prematură a prezentatorului-cântăreț.

Citeste si Maria Tănase – dorințele morţii scrise pe o foaie! Ce scrie în testamentul artistei

Am fost colegi la Etno Tv, mulți ani, am realizat lucruri interesante împreună (emisiuni, sotcom-ul de comedie „Moroflencii”, alături de partenerul tău, Puiu „Cucurigii”, Jeni Nicolau, Vali Tache și alți colegi), ai prezentat matinalul aproape de la începuturile acestei televiziuni,, ai organizat și ai prezentat evenimente, spectacole, nunți, petreceri frumoase, ai cântat parodii și ai înveselit inimile publicului zu de zi.

‘Sănătate înainte de toate’ – o altă emisiune pe care ai prezentat-o cu atâta implicare, etc… apoi, deodată, când cei veniți noi în funcție au hotărât să facă schimbări majore în post, te-ai supărat așa de tare pe toată lumea și pe viață, te-au măcinat gândurile și te-ai necăjit prea tarem încât până la urmă s-a întâmplat ce s-a întâmplat, ai plecat definitiv de pe acest pământ, ai ales să înveselești îngerii!

Drum lin spre Ceruri, prietenul și colegul nostru, Jull Nicu! Ne-ai frânt inimile tutror celor care te-am cunoscut și îndrăgit. Nu te vom uita, vei rămâne în inimile noastre prin arhiva de amintiri: poze, filmări, emisiuni, parodii și videoclipul „Toată lumea vrea la mare”, în care ți-ai jucat rolul cu mult talent și mare dăruire! Condoleanțe întregii familii!”, a fost mesajul de omagiere al bunei sale prietene, Lorenna.

Citeste si Povestea incredibilă a Nataliei Guberna! Artista a fost întoarsă din morți de tatăl său: ”Pluteam, undeva, într-o zonă albă”

A slăbit 24 kg înainte de operaţia de colecist

În toamna anului 2021, Jull Nicu a suferit o intervenţie chirurgicală la nivelul colecistului. În câteva luni bune, Jull a reușit să topească nu mai puțin de 24 de kg. Cu toate acestea, pietrele i-au dat în continuare de furcă și în final s-a operat de colecist.

Vă mulțumesc pentru sprijin, încurajări și prietenie. Nu am realizat că am atâția oameni minunați alături de mine. Mesajele și telefoanele voastre au fost cel mai bun medicament. Sunt bine și urmează recuperarea. Stimă și respect pentru toți! Vă pup!„, a scris el, de pe patul de spital.

M-am operat de colecist. Înainte de aceasta am slăbit 24 de kg cu un regim„, a declarat artistul, la acel moment, pentru Click!