Jumătate dintre românii care vor să meargă în vacanţă vânează ofertele last minute

Jumătate dintre turiştii români aleg în ultimul moment să meargă în vacanţă, iar din ce in ce mai mulţi preferă transportul cu avionul. 

07 iul. 2016, 11:14
Jumătate dintre românii care vor să meargă în vacanţă vânează ofertele last minute

Romanii au prins gustul vacantelor last minute, informează România TV. Turistii aloca, in medie, intre 150 si 700 euro pentru o vacanta de o saptamana.

Insule ca Thassos, Corfu, sau Creta se numara printre cele mai populare destinatii de tip last minute atat in randul turistilor tineri cat si a celor de varsta mijlocie.

Citeşte şi Vacanţe în castelele din Europa. Cât costă un sejur

Cazarile pentru luna septembrie sunt in mare parte ocupate. Spre exemplu, daca alegeti Grecia ca destinatie Last minute , un sejur de 7 nopti pentru doua persoane pe insula Thassos , la un hotel de 3 stele porneste de la 151 de euro.

Acelasi sejur, doar ca la un hotel de 4 stele, este cu mult mai scump si costa putin peste 650 de euro.

Si pe insula CRETA puteti gasi oferte last minute decente. Un sejur de 7 nopti la un hotel de 3 stele in luna septembrie porneste de la aproape 700 de euro pentru 2 persoane.

La 4 stele insa situatia se schimba, iar o vacanta de 7 nopti porneste de la 1.117 euro

Pe insula Corfu preturile sunt ceva mai piperate. Un sejur de 7 nopti pentru doua persoane, la un hotel de 3 stele, costa aproximativ 800 de euro.

Daca alegeti sa va rasfatati la un hotel de 4 stele trebuie sa fiti si mai bine pregatiti fiindca acelasi sejur pentru doua persoane depaseste 1500 de euro.