Jumbo angajează 100 de oameni. Vezi unde şi dacă te califici

Jumbo, cel mai mare retailer de jucării şi decoraţiuni interioare din Grecia, face angajări la magazinele pe care le va deschide în Bucureşti şi în Timişoara. Află dintr-un material ROMÂNIATV.NET ce caută angajatorii şi care este ultima zi în care primesc candidaturi pentru locurile de muncă disponibile în cadrul companiei.

RomaniaTV.net
16 oct. 2013, 07:06
Jumbo angajează 100 de oameni. Vezi unde şi dacă te califici

Jumbo Group, cel mai mare retailer de jucării, produse pentru copii şi decoraţiuni interioare din Grecia, va deschide la Timişoara primul său magazin din România, vineri, pe 18 octombrie, potrivit ECONOMICA.NET. În noiembrie, Jumbo va deschide un magazin şi în Bucureşti.

Pentru magazinele din Bucureşti şi din Timişoara, Jumbo angajează în total 100 de oameni.

Printre posturile ofertate de companie la Bucureşti şi la Timişoara se numără cel de paznic, personal curăţenie, manipulant mărfuri, lucrător comercial, casier, casier-şef, lucrător depozit şi secretară.

Dacă vrei să aplici pentru unul dintre posturile de manipulant marfă, lucrător comercial, casier, lucrător depozit, trebuie să ai cunoştinţe PC, abilităţi de comunicare şi organizare, şi mai trebuie să ai între 18 şi 40 de ani.

Candidatele care vor să aplice pentru postul de secretară la Jumbo trebuie să aibă cunoştinţe avansate de greacă, trebuie să aibă cunoştinţe PC, să aibă între 18 şi 35 de ani, precum şi bune abilităţi de comunicare şi de organizare.

Detalii despre posturile ofertate acum de compania Jumbo la Bucureşti găsiţi aici.

Candidaţii care vor să aplice pentru posturile ofertate de compania Jumbo la Timişoara pot accesa acest link pentru mai multe detalii.

7 noiembrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru posturile disponibile în cadrul companiei Jumbo.