Jupiter în Berbec, 5 luni de oportunități pe steroizi. Ce avem de făcut până în 16 mai 2023!

Spre deosebire de Jupiter din Capricorn, Jupiter din Berbec nu face strategii luni de zile pentru a veni cu „planul". S

20 dec. 2022, 06:00
Jupiter în Berbec, 5 luni de oportunități pe steroizi. Ce avem de făcut până în 16 mai 2023!

Jupiter în Berbec,  de pe 20 decembrie 2022,. Jupiter va rămâne în această zodie a acțiunii până pe 16 mai 2023. Jupiter în Berbec este mare și îndrăzneț. Acesta nu este tipul obișnuit de energie a Berbecului – „doar fă-o”. Eeste un tip de energie de tipul „hai să o facem în stil MARE”. Din decembrie 2022 până în mai 2023, avem 5 luni de oportunități pentru Berbec pe steroizi. Berbecul este primul semn al zodiacului. Jupiter este modul în care facem planurile noastre pe termen mediu și lung.

Spre deosebire de Jupiter din Capricorn, Jupiter din Berbec nu face strategii luni de zile pentru a veni cu „planul”. Spre deosebire de Jupiter în Vărsător, Jupiter în Berbec nu verifică modul în care „planul” se potrivește (sau nu) cu obiectivele grupului. Spre deosebire de Jupiter din Pești, Jupiter nu așteaptă și vede cum se desfășoară „planul” prin harul lui Dumnezeu. Jupiter trece la treabă!

Horoscop 2023, cu Cristina Demetrescu: Zodia vedetă a anului viitor. Ei au noroc pe toate planurile: bani, amor, carieră, sănătate

Energia Berbecului este energie în cea mai pură formă
În Tarot, Berbecul este reprentat de cartea Nebunul. Înseamnă că Jupiter în Berbec este un nebun? Deloc. Jupiter în Berbec este condus de instinct. Jupiter în Berbec „știe” ce să facă în continuare. O simte în stomac. Nimic complicat. Doar știe.

În martie 2023, Jupiter se angajează într-o conjuncție stellium cu patru astre, alături de Chiron, Venus și Mercur în Berbec. Toată energia pe care Jupiter a acumulat-o cu putere se dezlănțuie în martie 2023. Acesta este momentul în care vom ajunge să asistăm la adevărata putere a acestui tranzit. Pentru a ne face o idee despre modul în care Jupiter ne va influența, să aruncăm o privire la călătoria lui Jupiter prin Berbec și să vedem ce aspecte are cu alte planete.

Jupiter în Berbec: decembrie 2022 – februarie 2023
Primele 3 luni de tranzit sunt destul de liniștite. Jupiter nu se implică în niciun aspect major, în afară de unele sextile cu planetele din Vărsător. Pe 4 ianuarie 2023 avem un sextil Venus-Jupiter, pe 26 ianuarie 2023 avem un sextil Soare-Jupiter, iar apoi pe 18 februarie, un sextil Mercur-Jupiter. Sextilele sunt aspecte armonioase care sugerează că unele oportunități ne pot bate la ușă. Cu toate acestea, cu sextilele trebuie să depunem un pic de efort pentru a materializa aceste oportunități. Ideea este să le vezi și să nu-i lași să-ți alunece printre degete.

Mihai Voropchievici, luni norocoase în 2023. Care este cea mai bună perioadă pentru bani, dragoste şi carieră pentru fiecare zodie

Să presupunem că primești o invitație pentru a pleca într-o excursie. Ai putea să o anulezi (pentru că este prea de ultim moment) SAU ai putea să mergi înainte. Un prieten poate veni cu o idee de colaborare. S-ar putea să vrei să te gândești bine, s-ar putea să-ți faci griji că îți poate pune în pericol prietenia, SAU poți să mergi pur și simplu înainte.

Înseamnă că trebuie să spunem „Da” la orice, ca Jim Carrey în Yes Man? NU! Berbecul este de fapt foarte bun la stabilirea limitelor. Cu Jupiter, ideea este să spui da acelor oportunități care se simt potrivite, acelor oportunități care te energizează și te inspiră. Dacă ești pregătit sau nu, nu este important acum. Întrebarea aici este „ești încântat de asta?”

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.