Jupiter și Chiron se vor întâlni în Berbec, după 50 de ani. Călătoria începe acum! Ce dar ne aduce Divinitatea?

Va urma o conjuncție foarte rară: Jupiter-Chiron în Berbec, care are loc doar o dată la 50 de ani. ce se intampla cu zodiile.

22 feb. 2023, 13:11
Jupiter și Chiron se vor întâlni în Berbec, după 50 de ani. Călătoria începe acum! Ce dar ne aduce Divinitatea?

Ultimele zile din februarie nu ne aduc aspecte astrale semnificative, cu excepția începutului conjuncției Jupiter-Chiron. Jupiter este acum la 11° în Berbec, Chiron la 13° în Berbec. Conjuncția se formează încet (și va deveni completă în martie). Acordă atenție oricăror sentimente, evenimente sau evoluții. Orice lucru care trezește în interiorul tău sentimente de vulnerabilitate.

Chiron este acel „of” pe care îl simțim cu toții, acea rană pe care o împărtășim cu toții. Și Jupiter va pune lupa pe el. Nu pentru a ne face să suferim, ci pentru a ne ajuta să fim atenți la ceea ce contează.

Martie se anunță a fi o lună de vis pentru o parte din zodii. Generozitatea astrelor va depăși orice limită
Este posibil să ai flashback-uri cu răni vechi din copilărie. Un părinte care te-a ignorat. Un coleg de clasă care te-a agresat. Un profesor care te-a făcut să te simți inadecvat. Un eveniment în care te-ai simțit expus sau rușinat în fața altor persoane.

Vechile răni vor reapărea pentru a ne aminti de experiențele dureroase pe care nu le-am procesat pe deplin. Această recunoaștere a rănii este o parte normală a procesului de vindecare. Vindecarea va veni, dar mai întâi trebuie să ne împrietenim cu rana.

Conjuncții majore – lecții majore
În ultima perioadă am avut parte de un cocktail de emergii cosmice cum nu am mai întâlnit până acum. Am avut conjucție Soare-Saturn în Vărsător. Am avut o conjuncție Venus-Neptun în Pești.

Va urma o conjuncție foarte rară: Jupiter-Chiron în Berbec, care are loc doar o dată la 50 de ani.

Chiron – Cele mai adânci răni dintre toate
Chiron este mult mai subtil. Chiron este acel „of” pe care îl simțim cu toții, dar nu prea putem pune degetul pe el. S-ar putea să te afli într-un loc bun în viața ta, dar încă ai un vag sentiment de deconectare de la lume. Ceva adânc în interior este oprit.

Știi că ești aici pentru mai mult. Dar nu ești sigur ce înseamnă acest „mai mult”. Urmărirea obiectivelor te lasă goală și dezamăgită „la asta nu mă așteptam”. Experimentezi sentimente de dor intens. Îți dorești ceva profund, ceva semnificativ, ceva care poate nici măcar nu există. Acest dor profund, acest „of” pe care toți îl simțim că poate trece neobservat ani de zile. Dar apoi există un tranzit precum cel al lui Jupiter și Chiron care îl aduce în vârful conștientizării noastre și ne cere să facem ceva în privința asta.

Citește și: Horoscop special. Ce vrei versus ceea ce ai nevoie cu adevărat pe baza zodiei tale

Ce înseamnă acest „of” al lui Chiron?
Ne naștem printr-o experiență traumatizantă de rupere. Adânc în interior, tuturor ne este dor de acel sentiment neptunian de beatitudine și autosuficiență pe care l-am experimentat în pântecele mamei noastre și avem un fel de resentiment pentru că am fost adusi pe lume. Indiferent cât de iubitori au fost părinții noștri sau cât de sănătoasă a fost educația noastră, încă simțim nostalgia paradisului pierdut din care am ieșit.

În mitologia greacă, Chiron este abandonat de părinți la naștere. Acest abandon este metaforic și reprezintă experiența rupturii, experiența nașterii. Expulzați din paradis, din pântecele mamei noastre, ne simțim ca un extraterestru într-o lume 3D cu legi noi și reguli noi.

Așa apare întrebarea: De ce sunt aici?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.