„Am găsit un extraterestru mort”. Descoperirea care a creat panică în Africa de Sud

Imaginea unui animal cu dinţi uriaşi şi membrele fusiforme găsit mort în Africa de Sud a făcut senzaţie pe internet. Mulţi din cei care au privit corpul au fost convinşi că în fotografie se află un extraterestru.

12 iul. 2013, 20:30

Un adolescent din localitatea Plettenberg Bay, din Africa de Sud, s-a speriat teribil când a dat din întâmplare peste un cadavru extrem de straniu. Avea mâinile şi picioarele fusiforme, dinţi uriaşi şi trupul mumificat. După îndelungi reflecţii, el şi ceilalţi săteni au concluzionat că au de-a face cu un extraterestru răpus la ei în sat de cauze necunoscute.

Fotografia făcută de Curt-Leigh Dixon s-a răspândit repede, dar misterul a fost dezlegat de un medic veterinar, Magdalena Braum. După ce a analizat cadavrul câteva secunde, aceasta a a rostit: „Oricine îşi poate da seama că a fost un pui de babuin!„.

Citeşte şi Autorităţile NU l-au IERTAT. Pedeapsa primită de CHINEZUL care ţinea un EXTRATERESTRU în FRIGIDER

Apoi, aceasta a explicat, citată de Daily Mail: „Era o femelă nouă-născută, cu cordonul ombilical încă ataşat de trup. Cel mai probabil a fost ucisă cu o muşcătură de mama sa, la scurt timp după naştere„.