Jurassic World de România. Ce poţi face la Dino Parc din Râşnov

Daca te afli prin imprejurimile Rasnovului sau esti in cautare de putina distractie si aventura, poti vizita nou inauguratul Dino Parc din Rasnov. Parcul, situat la mica distanta de Cetatea Rasnovului, iti aduce in fata ochilor lumea din Jurrasic pe care ai vazut-o in filmele lui Steven Spielberg.

RomaniaTV.net
14 iun. 2015, 20:48
Jurassic World de România. Ce poţi face la Dino Parc din Râşnov

Ai la dispozitie un traseu care acopera o suprafata de 1,4 hectare, “presarat” cu 45 de creaturi preistorice de toate dimensiunile, in marime naturala. Cel mai mare dintre dinozauri are 20 de metri inaltime si 22,4 metri lungime, iar cel mai mic are doar 30 de centimetri. Langa fiecare exemplar se afla un panou cu descrierea dinozaurului, astfel incat vizitatorii se pot informa cu privire la dimensiunile si locul in care acestia au trait.

Noi am vizitat Dino Parc din Rasnov si va lasam mai jos cateva imagini care sa va inspire. Cel mai mult ne-au placut impresionatul T-Rex, dar si platforma de produs cutremure unde s-a dovedit ca munca in echipa este foarte valoroasa. Cand ajungi in fata vulcanului, trebuie sa sari cu mic cu mare pe platforma de lemn pentru a-l “trezi”, apoi vei simti cutremurul.

Cei mai curajosi copii si adulti se pot aventura intr-un traseu la inaltime care leaga intre ele casutele amplasate in copaci. Traseul este realizat in colaborare cu Parc Aventura din Brasov. Pretul unei astfel de distractii este 10 lei si se plateste separat de biletul de intrare. In casutele din copac vor desfasura diverse activitati (ateliere de picture, desen, sculptura etc.). Dupa 22 iunie va fi disponibila si tiroliana.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.