Jurgen Klopp a cedat nervos. A aruncat microfonul şi a părăsit studioul după o întrebare stupidă VIDEO

Antrenorul Borussiei Dortmund, Jurgen Klopp, s-a enervat după o întrebare a reporterului ZDF, la finalul întâlnirii pierdute cu 0-3, în faţa lui Real Madrid, în prima manşă a sferturilor de finală a Ligii Campionilor.

03 apr. 2014, 16:29
Jurgen Klopp a cedat nervos. A aruncat microfonul şi a părăsit studioul după o întrebare stupidă VIDEO

Borussia Dormund trebuie să învingă pe Real Madrid cu 4-0 în returul sferturilor de finală din Liga Campionilor, iar la finalul primei manşe antrenorul nemţilor, Jurgen Klopp, a fost întrebat de reporterul ZDF, Jochen Breyer, este deja eliminată din competiţie. 

Vezi şi Antrenorul vicecampioanei Europei l-a îngrozit pe arbitru, în Liga Campionilor. Vezi reacţia sa necontrolată

Auzind întrebarea, Klopp a răbufnit: „Cum ar putea să mă plătească cineva dacă eu aş spune că s-a terminat? Ar fi la de stupid să zic că vom merge şi îi vom face praf. Nu mai am de gând să vin într-un studio unde sunt provocat să spun lucruri tâmpite. La întrebări stupide primeşti răspunsuri pe măsură„.

După aceea, antrenorul a început să-l imite pe reporter: „Domnule Klopp, s-a terminat? Va trebui să ne prezentăm şi la retur!„. La final, Klopp a aruncat microfonul pe masă, s-a salutat cu Oliver Kahn, fostul portar al lui Bayern şi al naţionalei Germaniei, şi a părăsit studioul.