Juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, blocat în trafic şi ameninţat să renunţe la acţiunile în justiţie

Juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, Florin Talpan, implicat în procesul prin care Armata încearcă să-l oblige pe George Becali să plătească pentru folosirea abuzivă a brandului, a fost agresat şi ameninţat în trafic de indivizi care i-au cerut să renunţe la acţiunile în justiţie.

16 sept. 2016, 17:03
Juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, blocat în trafic şi ameninţat să renunţe la acţiunile în justiţie

„Eu nu mai merg cu maşina prin Bucureşti de câţiva ani. Nu mi-e frică şi nu sunt intimidat de astfel de lucruri, dar în urmă cu vreo doi ani am avut un incident asemănător, de atunci evit să merg cu maşina tocmai pentru a evita cine ştie ce înscenare. Acum vreo două săptămâni eram în maşina unui prieten când am fost blocaţi în trafic. A fost ca în filmele cu mafioţi, nu mi-a venit să cred. Vreo cinci inşi. O maşină s-a aşezat în faţa noastră, ne-a blocat. Am încercat să ieşim, dar o alta ne-a blocat şi în spate. Cei din faţă au dat în marşarier şi ne-au tamponat. Au coborât din cele două maşini vreo cinci indivizi care au început să ne înjure şi să ne ameninţe. M-au somat să renunţ la acţiunile în justiţie, să-l las pe Becali şi clubul lui”, a mărturisit Florin Talpan pentru ProSport.

Acesta spune că reacţia autorităţilor a fost stupefiantă: „Am chemat poliţia locală. Cei care au venit au refuzat, pur şi simplu, să îi identifice pe agresori! Nu-mi venea să cred cum au reacţionat! Aceştia sunt oamenii care ar trebui să ne păzească pe noi, cetăţenii României”, a conchis oficialul MApN. 

CITEŞTE ŞI Marius Lăcătuş, antrenor la viitoarea echipă STEAUA a ARMATEI

Marius Lăcătuş este omul cu care George Boroi, comandantul CSA Steaua, vrea să reconstruiască centrul de copii şi juniori din Ghencea şi să formeze o nouă echipă de seniori a Armatei. Detalii, aici.